Linnapea lõpetas kõigepealt Tallinna Televisiooni tegevuse, järgmiseks kaob Raepress. Foto: Tiina Kõrtsini
Eesti uudised
30. oktoober 2019, 12:33

UUS HOOP LINNAMEEDIALE: Kõlvart kaotab Raepressi (19)

Linnavalitsus otsustas Tallinna kommunikatsiooni ümberkorraldamisega seoses 15. novembrist kustutada struktuurist Raepressi ning moodustada selle asemel kommunikatsiooniosakond. 

„Muudatuse eesmärk on korrastada ja kaasajastada linna kommunikatsioonisüsteem, et vastata paremini linnaelanike teavitamise ja muutunud meediatarbimise vajadusele. Tegemist on ühe sammuga linnameedia ja kommunikatsiooni arendamiseks,“ ütles linnapea Mihhail Kõlvart.

Linna avalike suhete teenistuse koosseisu luuakse kuue töökohaga kommunikatsiooniosakond, mille eesmärk on linnaelu kajastava olulise teabe edastamine ja koostöö erinevate meediakanalitega, et tallinlaste ja linna külaliste elu oleks mugav ja meeldiv ning et linna elanikud ja külalised oleksid kursis neile olulise informatsiooniga.

Kommunikatsiooniosakonda moodustatakse kokku kuus töökohta: osakonna juhataja ja viis pressiesindajat, kellest kaks töötavad eestikeelse, kaks venekeelse ja üks inglisekeelse kommunikatsiooni suunal. Raepressis on praegu kokku seitse töökohta: Raepressi juhataja ja kuus toimetajat.

Kommunikatsiooniosakonda pressiesindajate leidmiseks kuulutatakse välja avalik konkurss.

Linanmeedia kõige kulukam üksus, Tallinna Televisioon, lõpetas televisiooniteenuse osutamise 1. oktoobril.