Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
29. oktoober 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 30. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Hea päev selleks, et teha midagi oma majandusliku seisu parandamiseks. Tunnetad vaistlikult, kuidas on kõige targem oma rahaga ümber käia, kuhu seda paigutada ja kellelt head nõu saada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kui sul on probleeme või on kellegagi suhted sassi läinud, peaksid püüdma need asjad lahendada – mida kauem asja edasi lükkad, seda keerulisemaks see läheb.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Suhted on teiste meelest keerulised, sinul aga on põnev ja lõbus, sest näed kõike ainult iseenda vaatepunktist. Selline käitumine on enesesäästlik, aga egoistlik.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Suudad vastassoolistele silma jääda ja muljet avaldada. See võib aga ka probleeme tekitada, sest soov sinu sümpaatiat võita võib mõned inimesed suisa riidu ajada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kui sa silmad ning kõrvad lahti hoiad ja ise aktiivne oled, on nüüd võimalik leida uus töökoht, mis tagab varasemast parema sissetuleku.

Neitsi
23. august – 22. september

Mõtle enesetäiendamise võimalustele. Ehkki rumalaks ei pea sind keegi, on sul võimalik saada veel palju-palju targemaks ja end nii mõneski vajalikus valdkonnas arendada.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Näed võimalusi, mis varem su pilgu eest varju jäid. Kui oled ammu kavandanud suuremat ostu- või müügitehingut, õnnestub see vast just nüüd teoks teha.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Proovi oma asju niimoodi planeerida, et lisaks kõiksugu kohustuste täitmisele ka mõndagi meeldivat teha saaksid. Veenuse ja Merkuuri ühendus soosib seda.

Ambur
22. november – 21. detsember

Näed oma võimalusi selgepiiriliselt, tunned vajadust pingutada selle nimel, et nende poole liikuda. Oma kunagiste vigade tunnistamine kiirendab edasiminekut.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Suhtle inimestega ja leiadki lahendusi oma probleemidele. Teistega asjadest rääkides saavad selgemaks ka oma mõtted, kergem on hirmudest üle saada ja õiget teed leida.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Näed vaeva, et teistele silma jääda kui kena ja meeldiva olemisega inimene. Sa oled valmis mõneski seisukohast loobuma lihtsalt sellepärast, et vaidlemine tundub vastumeelne.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Võimalik, et sul tuleb teha üks oluline valik. Kuula ka parimate sõprade nõuandeid, aga suhtu neisse siiski kriitiliselt. Lõppotsust ei saa teha mitte keegi muu kui sina ise.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Uus aastaring annab võimalusi reisimiseks, põnevateks seiklusteks ning õppimiseks. Uued teadmised võivad tulla ka huvitavate inimestega suhtlemise kaudu. Tööasjus on olukord muutlik. Ülemustega tähtsatel teemadel rääkides vali hoolikalt sõnu. Rahaasjus on õnne.