nubluFoto: Andres Mets
Saund
29. oktoober 2019, 15:35

NOËP ja nublu panevad Tartus peo püsti

30. novembril astuvad NOËP ja nublu Tartu Kammivabrikus esimest korda ühisele lavale ja annavad ühel õhtul kaks võimsat soolokontserti. Korraldajad teatavad sotsiaalmeedias, et saal täitub kiiresti ning nädalaga on müüdud välja enam kui pooled piletid.

Kui nublu ilmus areenile napilt kaks aastat tagasi, siis NOËP on muusikasõpradele tuttav juba kauem. Mõlemad artistid on noppinud auhindu Eesti Muusikaauhindadelt, MyHits Awards auhinnagalalt ja olnud Raadio 2 Aastahiti tipus. Seega pole ka üllatus, et eesolev kontsert nõnda menukas on.

Muusikud jõuavad taas Tartusse pärast pea aastast pausi ja lubavad külastajatele meeleolukat õhtut, mida vürtsitavad üllatused. Kumbki artist sündmuselt rohkem saladuseloori ei kergita, aga NOËP, kodanikunimega Andres Kõpper lisab: „Nii palju võib öelda, et puusalt me neid kontserte ei lase!“

NOËP ja nublu esinevad 30. novembril Tartus, Kammivabriku tehasehoones. Lisaks on oodata üllatusesinejaid. Sündmuse algus on 22.00 Piletid alates hinnaga 23 eurot on saadaval Ticketeri piletikeskkonnas. Lisainfo Facebookist.