Ada-Marie NelkeFoto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
29. oktoober 2019, 14:06

„Rannamaja“ Ada langes identiteedivarguse ohvriks: mul on südamest kahju, kui keegi tema rumaluste pärast haiget sai (9)

„Rannamajast“ tuntuks saanud Ada-Marie Nelke langes sotsiaalmeedias identiteedivarguse ohvriks. Nimelt tehti talle varikonto Facebooki ning tutvumisäppi Tinder. Varikontod teinud neiu võttis Ada nime alt vastu erinevaid sõbrakutseid ning rääkis „Rannamaja“ osaliste ja saate kohta valesid.
View this post on Instagram

This face BEAT 🍒🍒

A post shared by † 𝔄𝔪𝔞𝔯𝔦𝔢 † (@amarieen) on

„Nagu lubatud, ei avalda ma neiu nime. Ta võttis minuga ühendust ja rääkis, miks ja mida ta tegi,“ kirjutas Ada Instagramis pärast seda, kui teatas, et on asja politseisse andnud ja palunud endaga ühendust võtta. Kui varikontode tegija võttis Adaga ühendust, said nad omavahel asjad klaaritud

„Kurb oli lugeda, aga veel kurvem mõelda, kui mitmed sõbrad ma tema tõttu kaotasin ja kui palju ta mulle käkki keeranud on selle aja jooksul. Nagu ka talle kindlasti selgeks sai, ei ole netis identiteedivargus naljaasi. Sellega võivad kaasneda suured tagajärjed mõlemale osapoolele,“ kirjutas Ada.

„Mul on südamest kahju, kui keegi tema rumaluste pärast haiget sai. Samuti on kahju nooremate jälgijate ees, kes võib-olla peavad kurvastama, et tegu oli petisega. Mul on kahju ka, et ta tundis, et seda on vaja teha. Ta rääkis oma põhjused mulle ära ja usun, et see oli talle paras šokk ja piisav õppetund,“ lisas ta.

Ada kinnitab, et tal ei ole Tinderit ega saa ka kunagi olema. Ta ei võta kunagi võõraid inimesi oma sõbralisti ning suhtleb avaliku maailmaga vaid oma Instagrami või Twitteri konto vahendusel.

„Kõik ülejäänud kontod on personaalsed ja tulevikus palun teil kohe report panna või mulle kiri saata, kui näete kahtlast kasutajat,“ palub ta.