Schwarzenegger 21. oktoobril Lõuna-Koreas oma uut filmi reklaamimas. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
29. oktoober 2019, 12:00

KOLETU PÕLENG: Schwarzenegger pages kodunt, „Terminaatori“ esikas jäi ära (3)

Californias märatsevate metsatulekahjude tõttu oli Arnold Schwarzenegger sunnitud oma kodust põgenema ning tema uue filmi "Terminaator: Sünge saatus" esilinastus jäeti ära.

Vahepeal California kubernerina tegutsenud 72aastane madinatäht kinnitas New York Posti teatel, et ta evakueeriti kell pool neli öösel ning on väljaspool ohtu. Arnold manitses tuhandeid teisi evakuatsioonipiirkonda jäävaid californialasi samuti oma kodust lahkuma ning avaldas tänu California tuletõrjujatele, kes tema sõnul on maailma parimad - tõelised madinatähed.

Ka Schwarzeneggeri eksnaine Maria Shriver säutsus Twitteris, et ta on evakueeritud. "Olen nii tänulik meie tuletõrjujatele, kes meie kõigi nimel oma elu ohtu seavad. Oleme evakueeritud, kuid väljaspool ohtu. Palvetame oma ligimeste eest."

Paramount Pictures teatas, et uue Terminaatori-filmi esilinastus, mis pidi toimuma esmaspäeval Hollywoodi Hiina teatris, jääb põlengute tõttu ära. 

"Sünge saatus", mis on otseseks järjeks 1991. aasta kassatükile "Terminaator 2: Kohtupäev",  linastub Eesti kinodes 1. novembrist.