Foto: @shamandurek/Instagram
Inimesed
29. oktoober 2019, 11:16

Norra printsessi šamaanist kallim avaldab pikantseid seiku nende voodielust (16)

Norrat on vapustanud printsess Märtha Louise'i armulugu Los Angelese staaršamaani ja tervendaja Durek Verretiga. Viimane on enda kirjelduste kohaselt tõeline armukunstigurmaan. 

Kolme tütre emast printsess (48), kelle abielu kirjanik Ari Behniga purunes kolm aastat tagasi, kuulutab oma uut armastust kogu maailmale: ta ülistab Durekit (44) sotsiaalmeedias ning annab koos šamaaniga armuseminare.

Ilta-Sanomate teatel on Durek Norras taas furoori tekitanud, rääkides oma podcast'is "Ancient Wisdom Today" ("Iidne tarkus tänapäeval"), et on seksuaalvahekorras kolm kuni neli korda päevas. Staaršamaan paistab olevat iga naise õnnistus. "Mu sõbratar küsib minult alati: "Kas sa ei peaks juba tippu jõudma?" Vastan alati: "Ei, aga ma kingin sulle nii mitu orgasmi, kui sa tahad. Me võime kas või mitu tundi jätkata, kui soovid, mul pole sellest midagi, aga mina veel ei lõpeta.""

Norra kroonprintsi Haakoni vanem õde nimetab Durekit oma kaksikleegiks, kuid norrakaid on häirinud, kuidas Märtha Louise reklaamib enda ja Dureki ühisettevõtmisi printsessi tiitliga. Augustis teataski Norra õukond, et Märtha Louise ei kasuta nüüdsest äritegevuses printsessitiitlit. Seda kinnitas ka Märtha Louise ise. „Olen juba varemgi väljendanud kahetsust, et kasutasin oma turnee pealkirjas sõna „printsess“. See oli viga ning ma mõistan, et tiitli selline kasutamine mõjub ärritavalt.“

Märtha Louise pidas enda sõnul perega nõu ning ühiselt leiti, et nüüdsest kasutab ta printsessitiitlit kuningakoda esindades, kodu- ja välismaal ametikohustusi täites „ning erakontekstis“. Printsess leiab, et see võimaldab tal äritegevuses suuremat vabadust.