Vergara ja Loeb 2012. aastal. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
28. oktoober 2019, 17:07

Sofia Vergara külmutatud embrüote saaga hakkab ümber saama

"Moodsa perekonna" täht Sofia Vergara võib kergendatult hingata: kohus ei võtnud menetlusse tema endise kallima Nick Loebi hagi, millega too nõuab endale nende kooselu ajal külmutatud embrüoid. 

Armupaar lasi 2013. aastal külmutada kaks embrüot, kuid siis läksid Sofia ja Nicki teed lahku. Kuid ekskallim ei jätnud jonni. Loeb kaebas Sofia 2015. aasta aprillis kohtusse, nõudes embrüote hooldusõigust, et ta saaks neist surrogaatema abil lapsed kasvatada. Vergara advokaadid väitsid aga kohtus, et teise inimese geneetilise materjali kasutamine ilma tolle loata on kuritegu. Liiatigi olid Sofia ja Nick toona allkirjastanud lepingu, mille järgi tohib embrüoid kasutada ainult mõlema nõusoleku.

Kohtunik jättis Vergara leeri vastulaused tähelepanuta ning lubas Loebi tiimil siiski tsiviilasjaga jätkata. Tagatipuks väitis ärimees, et näitlejanna, kes nüüdseks on abielus filmitäht Joe Manganielloga, kasutas nende armusuhte ajal tema kallal nii füüsilist kui ka vaimset vägi­valda.

Loeb on üritanud asja edasi ajada ning jõudnud otsaga Louisiana osariiki, kus tal paistsid olevat soodsaimad šansid oma embrüote eluõiguse tõestamiseks. New York Posti teatel hüpitati hagi mitme kohtu vahet, kuid 11. oktoobril teatas 25. kohturingkonna kohtunik Kevin D. Conner, et ei võta Loebi hagi menetlusse.