Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
28. oktoober 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 29. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Võimalik, et sul tuleb pettuda kelleski, kellele senimaani toetuda oled saanud. Ära siiski mõista teisi hukka selle pärast, kui nende arvamuse sinu omadest erinevad.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sul on tahtmine täie hooga edasi tormata, ent rahmeldamine pole praegusel momendil üldse arukas. Päris lihtne on liigse tormakusega suhteid rikkuda.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kas on ikka mõtet teiste asjadesse oma nina toppida, arvamust avaldada, mõjutada? Äkki tuleb see sulle endale bumerangina tagasi? Tee parem enda asjad korda!

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Alles see oli, kui sulle tundus, et pilt on selge ja sa tead, kellega sul on kõige parem koos olla ja aega veeta. Nüüd aga hakkab taas silme ees kirjuks minema.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sul tuleb õppida ja ennast täiendada. Uut infot omandad kiirelt ja kergelt, saad aru, mis on tähtis, mis mitte. Jäta kõrvale see, mida sul tegelikult vaja pole, muidu raiskad asjatult aega.

Neitsi
23. august – 22. september

Naudid lõbusas seltskonnas viibimist, ent töised asjad ei laabu kõige paremini. Sul pole tahtmist probleemidesse süüvida, põikled neist kõrvale lootes, et kõik laheneb iseenesest.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Rahmeldad pidevalt ja kui tekkibki moment, mil nagu midagi teha pole, otsid kohe uut tegevust. Suurest rapsimisest hoolimata on edenemine aeglane.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Rutiini sa ei talu, kohustused tunduvad rusuvad. Su tähelepanu võivad köita uued huvitavad vastassoolised. Enne flirtima asumist mõtle, kas tõesti tahad pakkuda ainet kuulujuttudeks?

Ambur
22. november – 21. detsember

Kangekaelne soov oma tahtmist maksma panna ajendab sind tegema käike, mis võivad ärritada su konkurente või salavaenlasi. Proovi olla ettevaatlikum.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tegutsed aktiivselt, ent aina tormeldes ei ole sul aega ja võimalust oluliste asjade üle järele mõelda. Ja just mõelda oleks sul praegu hädasti vaja.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Nüüd võid leida viisi, kuidas meeldiva tegevuse abil raha teenida. Tunned hästi valdkonda, mis puudutab su huviala, sellealased teadmised osutuvad kasulikuks.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Armastus võtab katuse sõitma. Sul on tahtmine usaldada armastatule oma varjatuimaid saladusi, ent kas üldse tunned teda nii hästi, et ta usaldusväärsuses veendunud olla?

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Päikese ja Uraani vastasseisuga algaval eluaastaringil on sulle üllatusi varuks. Ära hoia kõigest vanast ja tuttavast kinni, ole valmis julgelt seiklustele vastu minema! Punktuaalseid plaane teha ei maksa, sest asjad muutuvad käigu pealt. Tekkida võib ootamatuid võimalusi. Probleemid ületad tänu leidlikkusele.