Video: Video: Rauno Vahtre
Inimesed
30. oktoober 2019, 00:01

HOMMIKUSÖÖK STAARIGA

VIDEOINTERVJUU | „Rannamaja“ Kristo: „Olen vaba ja kuldsete kätega poissmees, kes oskab ehitada ja kitarri mängida.“ (3)

Seekord saatsin enda asemel hommikusöögile staariga alles oma kuulsuse stardipakul kükitava Pärnu noormehe nimega Kristo Koik (25), tuntud ka kui Rannamaja-Kristo või Pikk-Kristo. Nimelt tunnistas "Rannamajast" tuntud Kristo, et ei soovi enam Soomes Kalevipoega mängida ning tahaks pigem Eesti poolele üle tulla ja varba ukse vahele toppida meelelahutusvaldkonnas.  

Kristo, meie intervjuu käigus on selgunud, et oled täiesti normaalne inimene. Üks on reality ja teine päris elu. Eks meil kõigil on maskid ees. Kas sa ei karda kuulsust? Inimesed tunnevad sind nii tänaval, kui poes ära.

Tuntakse tõesti juba ära. Tahetakse pilti teha ja küsitakse autogrammi. Loomulikult ka naerdakse. Minus tekitab see positiivse tunde. Head inimesed tulevad ja ütlevad midagi toredat. Need, kellele ma ei meeldi, vaatavad mind kaugemalt ja sosistavad omavahel midagi, lähevad koju ja kirjutavad minu loo juurde mõne sapise kommentaari. See on ka tore, sest siis saab see kuri inimene ka rahus magada. Mina seda loomulikult mitte kunagi ei näe, sest mina kommentaare ei loe. Head inimesed ei viitsi kommentaariumites istuda. Kui neil on midagi lahket öelda, siis nad saadavad sulle sõnumi läbi sotsiaalmeedia.

Kommentaare ei loe mina, ega sina, samuti ei loe kindlasti ka Liis Lemsalu , ammugi mitte nublu või Jan Uuspõld. Neid inimesi see lihtsalt ei huvita. See kommenteerijate maailm on mingi muu maailm, las nad seal omavahel kemplevad.

Edasi lugemiseks: