Tallinna Televisioon lõpetas tegevuseFoto: Tiina Kõrtsini
Eesti uudised
27. oktoober 2019, 21:29

LÄHETUSTENA VORMISTATUD PUHKUSED JA JUHTKONNALE MÄÄRATUD PREEMIAD: Õhtuleht põrgatas TTV juhtkonnaga nende kohta käivaid kõlakaid

Tallinna TV juhid endiste töötajate etteheidetest: ollakse kadedad, et nemad koondati, aga meie jäime

Õhtuleht avaldab loetelu telekanali ja selle juhtimisega seotud juhtumitest, mida töötajad tagantjärgi veidrateks peavad.

Õhtuleht avaldab loetelu telekanali ja selle juhtimisega seotud juhtumitest, mida töötajad tagantjärgi veidrateks peavad.

Oktoobrist suletud Tallinna TV nõukogu esimehe ja abilinnapea Aivar Riisalu väitel ei olnud linnal mõtet enam raha sellesse üritusse matta. Riisalu sõnul oli laual ka Tallinna TV-ga jätkamise variant, kus kulusid tulnuks miljoni euro võrra vähendada ja kaasata igapäevase programmi tegemisse strateegiline partner. „See leping oli meil laual, ausalt,“ ütleb ta. Kuid peale jäi teine variant - kogu krempel kinni panna.

Siin tuli linnajuhtidele abiks värske meediamonitooring, mida telekanali töötuks jäänud rahvas on hiljem kippunud tituleerima erakorraliseks auditiks. „See monitooring ütles, et Facebook annab Tallinna linnale null euro eest kümneid kordi rohkem kontakte, kui Tallinna TV, kuhu lähevad miljonid. Tekkis küsimus, kellele seda televisiooni siis üldse tehakse,“ räägib Riisalu.

Edasi lugemiseks: