Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
27. oktoober 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 28. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Fantaasia on lennukas ja emotsioonid tugevad. Nende mõjul kipud oma plaane mõtlematult muutma ja valesid otsuseid vastu võtma. Ole rahaasjus tasakaalukam!

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kuigi elad tänases päevas, on su mõtted juba homse ja ülehomse juures. On tahtmine jõuliselt edasi tormata. Teed plaane, mis aitavad tulevikus elu paremaks, kvaliteetsemaks muuta.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Vaist on tugev, oled enese vastu aus ning ei karda endale tunnistada oma kõige salajasemaidki soove. Sa ei taha oma tegelikke tundeid kaugeltki kõigile näidata.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Täna pole küll tark uute algatustega alustada, kuid noorkuupäev on hea selleks, et mõelda oma tulevikuplaanid, eriti just isikliku elu muudatused, põhjalikult läbi.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Vajad inimeste keskel olemist, eriti aga kallima tähelepanu. Emotsioonid on tugevamad kui mõistus, see tekitab suhetes segadusi. Sinu nõudmised on kohati teisele poolele arusaamatud.

Neitsi
23. august – 22. september

Täna suudad aja maha võtta ning järgi mõelda, mille nimel tasub edasi pingutada ning mille pärast rassimisest oleks targem loobuda. Saad aru, mis on sulle elus oluline.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Töö- ja rahaasjad võivad päris kenasti areneda. Kaaslaste soovitustesse suhtu kriitiliselt – iga arvamus pole õige, sa ei saa neist juhinduda. Mõtle rohkem oma peaga.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Noorkuuga Skorpioni märgis vabane mõtteist, mis tekitavad valu ja viha. Sea sihiks enese arendamine, sõnasta soovid, mis on seotud rahaasjade, psühholoogia ja seksuaaleluga.

Ambur
22. november – 21. detsember

Saad olukordadega paremini hakkama, kui analüüsid oma emotsioonide tagamaid. Võid kohtuda kellegagi, kes paneb sind elu mõtte üle sügavamalt järele mõtlema.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kas tegid praegused plaanid iseenda või hoopis oma pereliikmete soovide kohaselt? Kui pead tunnistama, et arvestasid pigem teistega, tunned kahetsust.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tahaksid pea liiva alla pista või hirmsa kiirusega põgeneda. Aga kas sa ka aru saad, kelle eest sa jooksed? Manöövritest pole kasu – iseenda käest ju ei pääse!

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Avastus, et sa ei kontrolligi olukorda, muudab sind ärevaks ja ebakindlaks. Minevikus lõplikult lahendamata jäänud probleemid võivad esile kerkida.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Uus aastaring võib tulla uute alguste, elamuste ja muudatuste rohke. Ole enda vastu aus ning tee julgelt just seda, mis on südamelähedane. Rahaasjus on vedamist, kui tuletad meelde ja kasutad varem omandatud teadmisi ning arvestad tarkade inimeste nõuannetega.