"Hommikusöök staariga" restoranis Puri; Kristo Koik; Anu Saagim
Inimesed
26. oktoober 2019, 14:47

HOMMIKUSÖÖK STAARIGA | „Rannamaja“ Kristo: põhikoolis olin klassi kloun, sestap võib minust vabalt näitleja saada (34)

Sel nädalal saatsin enda asemel hommikusöögile staariga alles oma kuulsuse stardipakul kükitava noormehe nimega Kristo Koik, tuntud ka kui Rannamaja-Kristo või Pikk-Kristo. Nimelt tunnistas "Rannamajast" tuntud Kristo, et ei soovi enam Soomes ehitamisega tegeleda ning tahaks pigem Eesti poolele üle tulla ja varba ukse vahele toppida meelelahutusvaldkonnas.  

TV3 telesaade "Duubel" eesotsas Taavi Libega otsustas, et paneb noore tööotsija proovile ning kohale olime kutsutud ka Maiken ja mina. Kristo pidi nii laulma, reklaamtekste esitama, kui ka oma tõelistest iidolitest rääkima. Etteaste meeldis mulle sedavõrd, et otsustasin sellele nädalale planeeritud intervjuu hoopis Kristo teha jätta. Juhuse tahtel saigi noor tõsielustaar võimaluse kohtuda näitleja Jan Uuspõlluga, keda ta terve elu imetlenud on. Kuidas Kristo intervjuu oma suure iidoliga sujus, näed SIIT!

Kristo, kuidas ise intervjuuga rahule jäid?

Kõik oli suurepärane! Alguses oli närv sees, aga kui jää sai murtud, siis edasi läks lepase reega. Väga lõbusalt. Janiga on väga mõnus rääkida. Kahju, et nii vähe küsida jõudsin.

Kas see veksel, mille saates "Duubel" välja käisid, et võiksid vabalt töötada ka ajakirjanduse valdkonnas, on päriselt ka vettpidav või oli see lihtsalt sõnakõlks?

Ei olnud sõnakõlks. Kaamerate ees on mulle alati meeldinud olla. Esineda meeldib ka. No, ja miks mitte siis teha tööd, kus on võimalik kohtuda ka põnevate inimestega. 

Kas "Rannamaja" oli sinu esimene telekogemus?

Jah, teles pole ma varem olnud. Aga põhikoolis oli mul väga palju lavalisi projekte, mida vaatas terve kool. Olin alati esi top kolmes, kes etendustesse valiti. Esinejageen on minus täitsa olemas.

Mäletan, kui pidin kooliajal jalavigastuse tõttu kaks kuud haiglas olema. Koolikaaslased kirjutasid pidevalt, et millal sa Kristo kooli tuled, meil on sinuta siin igav. Tundides ei tee keegi nalja. Mina olin klassi kloun. Sellepärast arvan, et võiksin vabalt ka näitleja olla. 

Vaata meeleolukat intervjuud Kristoga!

Pikka intervjuud Kristoga, loe juba uuel nädalal Õhtulehest!

Staarid kohtusid Kakumäe jahisadama nooblis restoranis Puri. 

Puri Á la Carte restoran asub Tallinnas, Haven Kakumäe jahisadamas. Restoranis on võimalus nautida nii lõuna- kui ka õhtusööki hubases ning maitsekas atmosfääris lummavate vaadetega jahisadamale. Restoran on üsna uus, avatud alates 1.juunist, 2019 ja sinna on võimalik tulla ka otse merelt - jahile on olemas koht sadama külaliskail.

Puri Restoranis on kõik toorained väga hoolikalt valitud peakokk Joonas Koppeli poolt, et pakkuda ainult parimaid maitseid ning meeldejäävat kogemust. Puri restorani klientidel on võimalus valida toidu kõrvale ka parimaid veine maja sommeljee poolt koostatud veinikaardist.

Vaata videot!

Restoran Puri