Elton John ja David Furnish Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
25. oktoober 2019, 14:17

Eltoni abikaasa David Furnish leinab oma ingellikku ema (1)

Elton Johni abikaasa David Furnish teatas Instagramis oma ema Gladyse surmast. "Jäin täna ilma oma imekaunist, ingellikust emast," on 56aastane Furnish leinas.

Elton John paljastab nii hiljutises eluloofilmis kui värsketes memuaarides, et tema suhted oma emaga olid väga keerulised ja teravad. Davidil aga on oma ema Gladyse kohta öelda ainult häid sõnu. Tema sõnul lahkus ema siitilmast rahulikult keset ööd, ümbritsetuna oma poegadest.

"Emast kiirgas leebet heasüdamlikkust. Ta oli täielikult perele pühendunud. Me kõik saime osa tema kannatlikust elutarkusest ja külluslikust armastusest," kirjutab Furnish ja avaldab emast-isast pulmafoto. "Nende armastus on tugevaim, mida ma näinud olen: kaljukindel alustala, millel mina ja mu vennad õitsele puhkesime."

 
 
 
View this post on Instagram

Today I lost my beautiful, angelic Mother. She passed away peacefully in the middle of the night, with me and my brothers by her side. Mum radiated gentle kindness. She was utterly devoted to her family. We all richly benefitted from her patient wisdom and bountiful love. I treasure this photo of Mum and Dad on their wedding day - bursting with joy and fresh-faced optimism over their union and the life they planned to build together. They shared the greatest love I have ever known; A rock-solid foundation from which my brothers and I flourished. Rest in peace Mum. You lived your life impeccably. I will never forget you. I promise to do my best to pass the gifts you gave to me on to my own beautiful sons.

A post shared by David Furnish (@davidfurnish) on

David ütleb, et tema ema elas laitmatut elu. "Ma ei unusta sind iial. Tõotan teha, mis minu võimuses, et sinu annid mu enese kaunitele poegadele edasi anda."

Eltoni ja tema abikaasa ühine elu pole kaugeltki pilvitu. Laulja rääkis hiljuti, et David ei suutnud tema kuulsuse ja pikkade kontserdireisidega toime tulla ning hakkas lohutust otsima napsipudelist, ehkki nende pojad olid väikesed. Superstaar kartis, et nad lähevad lahku. Õnneks nõustus David võõrutusravile minema. Elton, kel ka enesel on seljataga aastatepikkune alkoholi- ja uimastisõltuvus, käis koos Furnishiga Anonüümsete Alkohoolikute koosolekutel kaasas.