Video: Martin Ahven
ÕL TV | Õhtuleht
6. november 2019, 18:00

Õhtulehe uue sarja viimane saade!

„TÕDE JA TEGU“ | „Rannamaja“ Kristo ja Kerli kasutasid vahukoort õige ootamatult (13)

Õhtulehe saatesari "Tõde ja tegu" kütab kirgi "Rannamaja" moodi. Televaataja pidi küll hüvasti jätma aasta telepommi ehk tõsieluseriaaliga "Rannamaja", ent Õhtuleht ei lase rannamajaliste kuumusel raugeda ja kutsus nad mängima "Tõde ja tegu". 

Meie saate kangelased kogunevad Tallinna šotibaari Labor, kus uuritakse välja nende suurimad saladused ja see, kui kaugele on keegi nõus minema. Kolmanda saate külalised on "Rannamaja" Kristo ning Kerli.

Mängureeglid on järgmised: üks mängijatest võtab laualt kaardi ja esitab vastasmängijale küsimuse. Vastasmängija peab sellele vastama. Kui ta aga keeldub vastamast, on lauale asetatud katseklaasid jookidega. Võta ja joo!

Teise vooru reegel on sama, küll aga vürtsikamates nootides – kui küsimus on liiga mahlane, haarab mängija joogi ning valib salajasest "Rannamaja piiblist" lisaülesande. Kumbki mängijatest esitab kolm küsimust.

Kolmas voor: mängijate kõrval on salapärane müstiline kast, kus asuvad mõned esemed, mida neil kindlasti vaja läheb. Selleks, et kast avada, võtab üks mängijatest teisest klaaspurgist paberiilipiku ja loeb selle ette. 

Ühe ülesande jaoks antakse noortele kätte vahukoor, mikser ja kauss. Mida nendega ette võtta, see on ainult fantaasia küsimus. Fantaasial aga teatavasti ei ole piire...