Cynthia NixonFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
25. oktoober 2019, 11:12

„Seksi ja linna“ täht paljastas viimaks, kes on tema lapse isa (4)

„Seksis ja linnas“ jurist Mirandat kehastanud Cynthia Nixoni ja tema abikaasa Christine Marinoni poeg on juba kaheksa-aastane, kuid tema isa isiku avaldas näitlejanna alles nüüd.

Nixon (53) postitas sotsiaalmeediasse foto Maxist, kellele proovitakse selga tema halloween'i kostüümi. Allkirjas seisab: „Kui su isa on kostüümikunstnik ja sa oled alati tahtnud Pennywise olla ...“

 
 
 
View this post on Instagram

When your dad’s a costumer and you always wanted to be Pennywise...

A post shared by Cynthia Nixon (@cynthiaenixon) on

Mees fotol on „Seksi ja linna“ filmide kostüümikunstnik Michael Growler. Daily Maili teatel oli näitlejanna ja poliitik tutvunud Michaeliga Broadway lavastuse „Jäneseurg“ tegemise käigus. Hiljem tegutses Growler "Seksi ja linna" mängufilmide võtteil. 

 
 
 
View this post on Instagram

To all of the amazing dads in our children's lives: Happy #FathersDay!

A post shared by Cynthia Nixon (@cynthiaenixon) on

Väikesel Maxil on kaks ema ja õigupoolest ka kaks isa: 50aastane Growler on abielus endast kümme aasta vanema William Bowersiga. Cynthia on isadepäevapostituses avaldanud ühisfoto, kus tema ja Christine on meestetandemiga koos.

New York Timesi intervjuus on näitlejanna rääkinud, et Max sündis 2011. aastal pärast viit luhtunud viljastumiskatset. Varasemast kooselust Danny Mozese nimelise mehega on Cynthial kaks täisealist last.