Inimesed

Selena Gomez klaarib uues laulus Bieberiga arveid? (3)

LISA KOMMENTAAR

Blabla24. oktoober 2019, 14:08
Üldistusi saab teha naiste meeste kohta, kui tood juurde mis sotsiaalne kiht ja taust neil on, vastasel juhul täiesti mõtetu subjektiivse kogemuse pähemäärimine kõigile meestele ja naistele. Näiteks minu puhul su ükski punkt paika ei pea, aga ma ei kuulu ka sellesse gruppi, kellest kirjutad, aga minusuguseid samapalju kui sinu grupp, ainult mitte sinu maailmas "Tilk tegelikust".
Red Pill24. oktoober 2019, 10:22
Tilk tegelikust: 1. Naised usuvad vaid poolt mis mehed räägivad ja teevad nägu nagu usuks kõike. 2. Naised vahetavad partnereid kiiremini kui mehed. 3. Kui mees valib teise naise, siis see demonstreerib naisele kõige tugevamini mehe seksusaalse turuväärtuse tõusu.
Red Pill24. oktoober 2019, 11:17
Tõde, Tema seksuaalsus on tsükliline. 10-14 ovulatsiooni päev vaatab "tema" mind jõusaalis teisiti. Hoolimine, armastus ja muu Oxytocin/Vasopressin on hiljem, kui füüsiliselt atraktiivne isane "tema" rasedaks tegi. Tagavara mees on kallistusteks, tähelepanuks ja "armastuseks". Vaata ka ringi ajakirjanduses millised naised atraktiivsete meeste kõrval on. -- Ei püüa solvata. Respect.