Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
26. oktoober 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 27. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

On targem võtta olukorda niisugusena, nagu see on, mitte mässama hakata ja olla igati seadusekuulekas. Igasugused, ka pealtnäha süütud üleastumised võivad sekeldusi kaasa tuua.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sul on hetkel kindel positsioon ja vabad käed tegutsemiseks. Pead aga väga hoolikalt mõtlema, kuidas on kõige targem oma võimalused ära kasutada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sul tuleb tõdeda, et polegi nii lihtne minevikust lahti lasta ja sirge seljaga edasi astuda nii, nagu poleks midagi juhtunud. Inimsuhted on keerulised.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sulle tuleb pingutada selle nimel, et suhted kodustega ja lähisugulastega oleksid harmoonilised. Lihtne see pole, sul tuleb aeg-ajalt oma ego maha suruda ja arvamus avaldamata jätta.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Mõtled palavikuliselt, kuidas enda ja oma lähedaste tulevikku majanduslikult kindlustada. See võib eeldada karjäärialast muudatust.

Neitsi
23. august – 22. september

See, mis praegu toimub, toob sulle paratamatult taas meelde mõne aasta taguse aja. Sul peaks nüüd olema kergem kui siis – aeg on ju edasi läinud, sa oled õppinud ja uusi kogemusi kogunud.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sind võivad kummitada keerukad probleemid, su õlule on ehk pandud ülesandeid, mis tunduvad käivat üle jõu ja mõistuse. See tekitab nurka surutuse tunde.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Keeruka olukorra teeb kergemaks see, et midagi sarnast oled sa oma elus korra juba üle elanud. Meenuta, kuidas tegutsesid siis, mida õigesti, mida valesti tegid? Ole seekord targem!

Ambur
22. november – 21. detsember

Aeg võib tuua lahkarvamusi pereliikmete ja lähedaste sugulastega. Mingites küsimustes on teie väärtushinnangud erinevad.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võib olla, et tunned end käsist-jalust seotuna: sa ei saa tegevust oma tahtmise järgi planeerida, pead kellelegi kuuletuma ja tegema midagi niisugust, mis on mingil määral vastukarva.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled justkui pidevalt pisut väsinud, vajad vaikust ja rahu rohkem kui tavaliselt. Võimalik, et mõne inimese seltskond tundub lausa talumatu.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kui sa fakte ei tea, võid teha oletusi, kuid need ei pruugi kaugeltki alati õiged olla. Oletustele tuginedes tegutsema asudes on oht täiesti vales suunas liikuma hakata.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Uuel aastaringil jätkub sul püsivust ja kannatlikkust. Hästi edeneb vaimne töö, aga ka õppimine. Tänu kohusetundlikkusele ja süvenemisvõimele saad hakkama ka ülesannetega, mis ei ole väga huvitavad. Suhted ja äriasjad on heas seisus juhul, kui suudad vältida mõttetut tujutsemist ja liigset emotsionaalsust.