Tele

TELETOP | „Pealtnägija“ lükkas näosaate troonilt ja on taas vaadatuim (9)

LISA KOMMENTAAR

spekulatsioon24. oktoober 2019, 11:33
Eilne saade Pihli vedamisel oli ikka nii ühte väravasse kui veel saab. See materdamine on juba lausa vastikuks muutunud ja ületanud igasugused piirid. Mitu inimest veel leitakse, kes on kindlasti just woodi kalatoodetest nakkuse saanud? Kuidas saab seda nii kindlalt väita ja näpuga näidata, kui noor naine ise ka ei teadnud mida ja kus sõi? Jama ajate!
See juhtum meenutab24. oktoober 2019, 10:45
järjest rohkem lugu mehest, kes otsis oma kadunud rahakotti tänavalaterna all. Rahakott olevat küll kadunud pimedal kõrvaltänaval, aga otsija põhjendas oma tegevust nii: siin on hea valge otsida!
ätt.24. oktoober 2019, 08:22
Juba ammu on see muutunud poliitiliseks ärapanemiseks,kuigi seda püütakse hoolega varjata !
Juhan.24. oktoober 2019, 08:18
Sakasamaal vorsti söönud kaks inimest ja naine keda pull puskis said ka haiguse meie kalatehasest.
viimane24. oktoober 2019, 00:11
saade oli küll täie lik hal tuura. Inimene ju ise ütles, et Ta ei tea, mida sõi , aga ikka on Vetevool süüdi......lausa häbi vaadata.
Bastard24. oktoober 2019, 07:40
Kahjuks peab nõustuma. Asjalikku ja analüüsivasse formaati mina küll kahtekümment (ja viite) minutit puhast pisarakakkujat ei paneks. Jah, asjalik ajakirjandus nõudis võibolla tõesti "nimetutele ohvritele" näo andmist, kuid, kuhu jäid siis tesied? Lisaks muidugi antud ohvri "kvaliteet". Siinkohal võiks pisut ka riskikäitumisest rääkida, kuid jätame selle vahele. Saatest konkreetselt tuli ju välja, et tegelikult *ei* *ole* vettpidavat seost antud tehase (bakteritüvi fikseeriti alles 2018 aastal) ja antud juhtumi vahel. Jah, loomulikult me võime *oletada* et see tüvi oli tehases ka varem. Samuti aga me võime oletada seda, et konkreetne bakterikoloonia "kasvatati nakkavaks" kusagil turuleti all, tehasest väljus kõigile normidele vastav kaup (NB! praktiliselt *igas* ja suvalisest tehasest väljuvas tootes esineb *üksikuid* antud liigi batsille - ja need ei põhjusta nakkust). Mis aga Pealtnägijasse üldiselt puutub, siis jah, viimasel ajal olen ma üsna mitu korda mõelnud, et saade peaks pealkirja vahetama - nu näiteks "Ärapanija"-ks. Kiputakse palle veeretama liiga läbinähtavalt ühte auku.
kuuuurija23. oktoober 2019, 16:48
Parim saade on Katrin Lusti "Kuuuurija". Natuke veel ja teeb "Pealtnägijale" kindlalt ära.
16:48!24. oktoober 2019, 09:36
Ei tee "Pealtnägijale" ära! Vaid ongi teinud. Vähemalt minu tutvusringkonnas vaatab enamus "Kuuuurijat".
vaataja23. oktoober 2019, 16:35
Taas tõestus,et asjalikumad saated ikka ETV-s!! Pole selliseid mulajamise-mõtetute teemadega nagu mõnes muus kanalis!