VÄRSKED LAPSEVANEMAD: Tanel Padar ja Lauren Villmann said vastsündinud tütrega haiglast koju kaks kuud tagasi.Foto: Martin Ahven
Inimesed
23. oktoober 2019, 17:07

KAKS KUUD ISAROLLI! Tanel Padar: pelgasin, kas saan sellega hakkama (1)

"Võttes arvesse minu lapsepõlve ja minevikku, ei olnud ka millegagi võrrelda: ei olnud head peremustrit all, mida järgida, või isarollis olevat meest, kelle jälgedes käia. Pelgasin, kas saan sellega hakkama. Aga olen teada saanud seda, mida tegelikult olen alati arvanud, et olen ikka täis pereinimene. Naudin seda väga ja tunnen, et saan sellega päris hästi hakkama," rääkis Vikerraadio saates "Vikerhommik" muusik Tanel Padar, kes on nüüdseks kahekuuse tütre isa . 

Tanel Padari ja tema kihlatu Lauren Villmanni tütar nägi ilmavalgust 26. augustil ning sai nimeks Linda. "See on alati mulle nalja teinud, kuidas lapse isapoolsed sugulased ja tuttavad arvavad, et laps on isa nägu, ja emapoolsed sugulased arvavad, et laps on ema nägu. Ütleme, et minu gabariitide ja minu näoga. Ma siiski loodan, et ta elu oleks naisterahvana kvaliteetsem. Et ta oleks emasse," naeris Tanel. 

 
 
 
View this post on Instagram

Olen alati unistanud pisikesest tütrest ja nüüd olen imearmsa Linda isa.

A post shared by TANEL PADAR (@tanelpadar) on

Ülikooliharidust omandava Taneli päevad algavad varahommikul. Tema sõnul on isastaatus lisanud ka neid fänne, kes armastavad nõuandeid jagada. "Nii palju, kui on inimesi, on ka arvamusi," tõdes Tanel. "Nõuandeid tuleb uksest ja aknast."

Sotsiaalmeediapostituse peale, kus Tanel poseeris koos kõhukotti pandud pisitütrega, tõusis mõni lausa tagajalgadele. "Tegemist oli poseeritud pildidga, aga jäi mulje, nagu oleksin kandnud last halvasti. Olen aru saanud, et kõhukotiga ei julge ma ühtegi pilti enam postitada. Telliskivisse ei julgegi kõhukotiga minna. Nii palju kui on kõhukotte, on teoreetikuid," märkis Tanel.

Muusik kinnitas, et ta ei ole kunagi lugenud kommentaare: "Kui ma eos tean, et mulle mingi asi ei meeldi, siis ma eos ei ava linki. Ma ei lähe vaatama või otsima." Ta lisas, et üritab enda elust igasuguse negatiivsuse välja jätta.

Tanel jäi saates tagasihoidlikuks, kui tuli juttu lahkuminekust tema endisest elukaaslasest Kristel Mardisoost, kes oli nende kooselu ajal salaja abielus teise mehega. "See muutis mind enesekindlamaks. Taaskord kahtlustasin, et viga ei saa olla ainult ühes inimeses ja ühepoolne. Mündil on alati kaks poolt. Kahtlustasin, et minu mündi pool ei ole kõige tuhmim," märkis Tanel.

Tanel tõdes, et tema repertuaaris olnud kahesajast loost ei olnud ühtegi, kus ta räägiks armastusest. Selle korvamiseks sündiski järgnev lugu.

 

Kuula täispikka saadet siin: