Rebecca KontusFoto: Press
Saund
24. oktoober 2019, 11:50

VIDEO | Kaua oodatud, kaunikene: Rebecca Kontuse uus singel sai innustust inimsuhetest

"Õhtuti, kui voodisse heidan, hakkavad mul tavaliselt mõtted peas uitama. Meenuvad kõikvõimalikud jutuajamised ja sündmused. Sageli hakkab ka muusika just siis kuskil ajusopis ilmet võtma," lausub lauljanna Rebecca Kontus, kelle loomesulest on üle pika aja valmis saanud igavikulise pealkirjaga lugu "Mõni tuleb, mõni läheb".

Rebeccat on inspireerinud inimesed, kes tema eluteele sattunud: "Teinekord astub mõni inimene me õuele ainult hetkeks, aga suudab selle ajaga korraliku segaduse tekitada. Samas võib tulla ka keegi, kes kõik uuesti korda teeb ja seda ilma suurema kärata," lausub ta poeetiliselt. "See hoov on metafoor eluteele, kus kohtame erinevaid inimesi, mõnda ainult põgusalt, kuid harva juhtub ette ka neid, kes jäävad pikemaks ajaks me ellu."

Muusikuna kuulab lauljanna endiselt oma sisetunnet, mitte ei lähe peavooluga kaasa. "Kui tuleb hinges esile midagi, mis tasub talletamist, katsun olla valmis, et sellest kinni haarata."

Lugu "Mõni tuleb, mõni läheb" on muusikutena kaasa teinud kitarrist Paul Daniel, klaveril Matis Metsala ja viiulil Eivin Toodo. Loole valminud muusikavideos on koreograafia eest hoolt kandnud koreograaf Maido Saar.