Saund

VIDEO | Ott Lepland salvestas uue loo väljaspool Eestit koos superstaaride produtsendiga (12)

LISA KOMMENTAAR

Elise23. oktoober 2019, 15:09
Minule väga meeldis ja video oli ka väga huvitav.
SK23. oktoober 2019, 15:01
Lepland laulis esialgu palju paremini.Nüüd hirmsasti karjub ja ei meeldi enam.Kes ta laulud ära rikkunud,Kas Maiken? (Olen kuulnud)
huviline23. oktoober 2019, 14:46
Igav, et mitte öelda nõrk.
Arvan23. oktoober 2019, 14:20
Kindlasti mingi ving ja soigumine
Elmo Kassin23. oktoober 2019, 12:22
see, kui inimene laulda oskab, ei tee temast staari. käisin hiljuti filipiinidel, seal on karaoke nii moes, et soome kahvatub nende kõrval. Ja siis igas poes, tänavanurkades ja pubides on üks või mitu aparaati ning kui laulmise oskamisest rääkida, siis kõik kohad on Otte täis. Kahjuks ei jõua nad aga nendest aparaatidest kaugemale, sest lihtsalt pole selleks võimalusi. Ott on tore poiss ja laulab ka hästi aga kogu see "superstaari" jutt ajab südame pahaks. Lihtsalt üks laulja.
...23. oktoober 2019, 13:11
No tegelt on siiski nii, et see on igaühe enda teha.Kõik bändid on alustand nullist ja odava kitarriga.Kui sul on head lood siis pandakse ka tähele.Lauluoskus on alati teisijärguline olnud, isegi kui maikeni sugused sellest kuulda ei taha.jaagup kreem,tuberkuloited,smilers said kõik suurtele lavadele.On nad metsikult andekad lauljad? absoluutselt mitte.aga neil on head lood mis inimestele korda lähevad ja see on number üks. Ott on mega hea laulja, aga antud lugu on üli tavaline, üli igav, ei eristu mitte millegagi. ei soundi, ei refi, ei riffide, ei maneeri, mitte millegiga.
...23. oktoober 2019, 13:15
See on igaühe enda asi ja valik ka ta tahab karaoket laulda või hakkab ise häid lugusi kirjutama.Väita, et nad ei jõua kuhu sest "võimalusi ei ole" on jama.Sal-Saller kirjutas kõik oma laulud ise.Oodata, et keegi tuleb ja teeb sul kõik ette taha ära on lihtsalt piinlik.Ise tuleb teha.Pole mitte midagi lihtsamat kui kirjutada pop / rock lugusi või teha bändi.see kui sa seda ei oska või õppida ei taha, on su enda probleem, aga mingist võimaluste puudumisest ei ole mõtet jahuda.Kui tahet ei ole siis oma mure.
Ly23. oktoober 2019, 12:19
Äge video, oli põbev vaadata. Aga laul on selline tavaline, ei eristu, ega too Oti vokaalseid võimeid kuidagi esile. Kui Ott satuks mõne super laulukirjutaja otsa, saaks temast tõesti maailmastaar. Keskpärase lauluga jalga ukse vahele ei saa. Aga hoiame pöialt, võib olla veab.🙂
ain kooskora23. oktoober 2019, 12:19
video on hea,stoori ise,aga see nn"maailmakuulus"producent pole küll eriti head tööd teinud,kui ma ei saa reffis aru mis sõnu lauldakse
küsimus23. oktoober 2019, 11:56
No.Mul on lihtsalt küsimus.Ja ma ei taha olla nagu negatiivne.Miks viimasel ajal kõik eesti meeslauljad täpselt ühe häälega laulavad.Ja üleüldse nagu täpselt samas stiilis.Selline natuke uimane pop.Kui see lugu raadiost tuleks mul ei oleks õrna aimu ka kas laulab taukar või shanon või mõni kolmas.Otti ma isegi ei kahtlustaks, sest tal on üldiselt väga äratuntav hääl, aga siin ta laulab nagu taukar millegipärast.
:)23. oktoober 2019, 14:35
Mitte lihtsalt ühe häälega, aga kõik laulud on täiesti ühesugused a la Elmari tantsuõhtu. Olen nõus, ei mingit särtsu ega omapära.
meenub küll sellenimeline23. oktoober 2019, 11:35
Internetis on lius video kuidas see mees igale vastutulevale naisele Bangkokis kisendab "How much?". See oleks ka muidugi hea taustavideo laulule.