Foto: @melodyehsani/Instagram
Inimesed
23. oktoober 2019, 10:02

Red Hot Chili Peppersi bassimees Flea võttis naise

Red Hot Chili Peppersi bassimängija Flea teatas teise abielu sõlmimisest: muusik pandi pühapäeval paari moekunstnik Melody Ehsaniga.

Melody on 57aastasest Fleast 18 aastat noorem disainer, kelle pärslastest vanemad on kunstnikud. Kaunitar kasvas üles Los Angeleses. Flea, kelle õige nimi on Michael Balzary, on pärit Austraaliast ning Ungari ja Iiri juurtega.

"Mu elu on jäädavalt muutunud ning olen igavesti alandlik ja tänulik," õhkas 736 000 Instagrami fänniga rokkar sotsiaalmeedias. "Inimene, kes näeb mind üleni ja teab, kes ma olen. Mu abikaasa." Melody omalt poolt teatab, et abiellus oma parima sõbraga. 

 
 
 
View this post on Instagram

This weekend I got to marry my best friend. Surely, my best collaboration to date 😁☺️you’re my whole heart @flea333 🥰♥️🥰

A post shared by Melody Ehsani (@melodyehsani) on

Flea kandis pulmas lavendlilillat ülikonda, mida vürtsitanud värvikad tossud on Daily Maili andmeil valminud Melody ja Air Jordani koostöös.

Red Hot Chili Peppersi bassimehel on kaks tütart: esimese abikaasa Loesha Zeviariga tütar Clara (31) ning kunagise kihlatu Frankie Rayderiga sel laupäeval 14aastaseks saav Sunny Bebop.