Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
24. oktoober 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 25. oktoober (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Töö- ja äriasjus oled vägagi ettevõtlik, tahad oma tegevusvälja laiendada. Ole ehk liigagi julge, kipud põhjendamatult riskima.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Su mõistus on ärgas, pähe turgatab suurepäraseid ideid ning suudad keerulistelegi probleemidele nutikaid lahendusi leida.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sa ei pelga tööd ja vaeva. Tegutsed meeleldi, oled nõus oma eesmärkideni jõudmise nimel tugevalt pingutama. Samas võivad kadestajad sulle kaikaid kodaraisse loopida.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Üldjuhul sulle meeldib palju rääkida ning sõnu mitte väga hoolikalt valida, nüüd aga peaksid end jälgima – sellest, mida ja kellele ütled, võidakse teha kaugeleulatuvaid järeldusi.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tähtis on tasakaalukus ja jõuvarude mõistuspärane jagamine. Liigse pingutamisega kurnad end ja kaotad tegutsemistahte, ent kui aega õigesti planeerid, on su töö tulemuslik.

Neitsi
23. august – 22. september

Päev soosib meeldivat suhtlust vastassooga. Juhuslikult satud kokku inimestega, kes on sulle sümpaatsed, kelle läheduses on hea olla ja kellega on paljustki rääkida.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Jõudu on palju, tahad tegevuses olla. Füüsiline koormus on sulle vajalik. Panusta pulbitsev energia sportimisse või võta ette füüsilist pingutust nõudva töö tegemine.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Reedeõhtu toob kaasa huvitavaid võimalusi, ennekõike suhete liinis. Ära seda aega küll kodus istumisele raiska, mine inimeste sekka, ole avatud ja suhtlemisaldis.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tugeva pinge all kipud turri minema, nurka tõmbuma ja mossitama, see aga teeb olukorra pigem halvemaks. Kui sa selleks ka sisemist soovi ei tunne, peaksid ikkagi püüdma olla avatud ja koostööaldis.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Hea aeg selleks, et mõelda läbi oma soovid ja tahtmised suhete arendamise vallas, panna

paika pikaajalised eesmärgid ning alustada nende suunas liikumist.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Nüüd tasub suhelda nendega, kellel on võimu ja võimalusi. Sul õnnestub mõjukate isikute soosingut võita, mis aitab sul karjäärialaseid edusamme teha.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Igav sul igatahes ei hakka. Isegi kui sündmusi suurt ei toimu, on su mõttelend ikkagi vilgas. See, mida igapäevaelus näed, ergutab su fantaasiat, kohati üsna ootamatul moel.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Uus aastaring toob naissoost Skorpionite puhul esile naiseliku veetluse, millest on kasu nii suhete loomisel kui ka äriasjus. Skorpioni-meestel tuleb tihedat läbikäimist vastassooga, nad tunnetavad, kuidas naistele mõju avaldada. Romantiline, kirgline armastus on aasta teema number üks.