Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
23. oktoober 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 24. oktoober (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Ametialaselt võid end hetketi üsna küündimatuna tunda. See-eest saadab sind edu isiklikes asjus – mõistmist ja toetust kohtad eelkõige pere ja sugulaste ringis.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tee panus sõprusele, ära pinguta liiga palju armastuse nimel! Suhted on paraku see valdkond, kus liigne aktiivsus toob pigem negatiivseid tagajärgi.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sul on unistusi, millest nii mõnigi on saavutatav. Võtad asja realistlikult ja oled valmis pingutama selle nimel, et oma unelmaid ellu viia.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sinu teel on palju takistusi, mida sa ka ette ei võtaks – aega ja vaeva kipub kuluma plaanitust rohkem. Pead oma tegevuskava muutma, mingi projekti ehk pooleligi jätma.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Probleemid võivad ajuti küll keerulised, isegi lahendamatud tunduda, sellegipoolest on sul lootust need seljatada, kui vaid õigesti tegutsed.

Neitsi
23. august – 22. september

On asju, millega võid rahul olla, aga neidki, millega leppida ei saa. Ära ürita toore jõuga muudatusi tegema hakata, see ajab ainult suhted segaseks.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oled asises meeleolus, pingutad peamiselt materiaalse heaolu nimel. Ka tutvusi sõlmides ei ole oluline niivõrd inimeste sümpaatsus kuivõrd see, kas sul neist tulevikus kasu võiks olla.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Armastuse teema on kõige olulisem. Sulle on esmatähtis emotsionaalne lähedus. Tahad palju kallimaga koos olla, oma tunnetest rääkida, oma mõtteid jagada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Näed vaeva selle nimel, et autoriteetidele silma jääda. Oled võimeline pingutama, aga kui sellele ei järgne tunnustust, kaob tegutsemislust ja hoogsalt alustatu kipub pooleli jääma.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sa tahad, et enne, kui lahingusse tormad, oleks tagala kindlustatud. Keskendud pigem sellele, et seljatagust tugevdada, lükkad olulised asjad edasi.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Targem on pikaajalisi plaane mitte teha. Sea asjad tähtsuse järjekorda ning täida ülesandeid ühekaupa. Mitme asjaga korraga tegelemine viib sind kiiresti vigade tegemiseni.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled loomingulisel lainel. Reaalsustaju pole aga praegu su tugevaim külg, seetõttu oleks soovitav hoiduda tähtsate kokkulepete sõlmimisest ja lepingute allkirjastamisest.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Et end kindlana tunda, vajad enda kõrvale häid sõpru. On hetki, mil pead enda soovid unustama ja keskenduma teiste aitamisele. Hiljem satud olukorda, kus sulle samaga vastatakse. Tee seda, mida armastad, pühenda sellele aega ja jõudu. Sa ei pea tasu pärast muretsema – kui tegevus on õigesti valitud, kaasneb sellega ka tulu.