Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
22. oktoober 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 23. oktoober 

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Suuda leida aega selleks, et kolleegide suhtes tähelepanelik olla ja vajadusel abikäsi ulatada. Sind kui meeldivat ja hoolivat suhtluspartnerit hinnatakse ja toetatakse.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled sisemiselt emotsionaalne ja väga tundlik. Teiste sõnad ja teod puudutavad sind sügavalt, võid haavuda ka siis, kui keegi sulle haiget teha ei kavatsegi.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Olukord kisub vägisi pingeliseks. Justkui mängiksid mingit mängu, kus panused on suured, ent reegleid järgides on lootusetu võita.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oskad oma igapäevases kohustustes – olgu siis lähedaste keskel või tööl – rõõmu leida. Teatav rutiin on sulle praegu vajalik, see annab sulle sisemise kindlustunde.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Probleemide lahendamiseks pead suutma vaadata neid laiema pilguga, märgata neidki aspekte, mis varem kahe silma vahele jäid. Jõudu ja julgust on küllaga.

Neitsi
23. august – 22. september

Tempo on kiire, on palju asjaajamist ja kokkupuuteid erinevate inimestega. Võid leida uusi huvitavaid tööalaseid väljakutseid, võib-olla õnnestub oma sissetulekut suurendada.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sa oled hea suhtleja, julged igasugu tegelastega kontakti luua ja leiad alati teema, millest lobiseda. Kui on vaja rahalisi tehinguid teha, ei pruugi sellest piisata.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Võimalik on romantiliste tunnete tekkimine ühe ammuse tuttava vastu. Ta võib olla keegi su naabruse elanikest või siis inimene kolleegide-koostööpartnerite hulgast.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sul pole eriti motivatsiooni pingutamiseks. Eelistad pühenduda elu helgema poole nautimisele, tahad erinevate inimestega suhelda ja tunned rõõmu pidutsemisest.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Nüüd õnnestub üle saada juba ammu su tegutsemist pidurdanud takistustest. Oskad loovalt mõelda, uusi ja originaalseid lahenduskäike leida ja neid ka viivitamatult ellu viia.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tunned, et midagi oleks nagu viltu, ent samas sa ei hooma, milles täpselt asi on. Ehk oled liiga palju ette võtnud või lasknud oma õlgadele laduda üle jõu käiva vastutuse koorma.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kipud kergema vastupanu teed minema. Mõtled elu ilusamaks, kui see tegelikult on. Selle asemel, et probleeme lahendada, proovid jätta mulje, et mingit muret polegi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud või Skorpion! Uus aastaring annab soodsaid võimalusi jätkata valitud teel, ennast täiendada ja tegevusvälja laiendada. Kui oled sündinud tänasel kuupäeval ega tea päris kindlalt, mis on su päikesemärk, pöördu astroloogi poole. Kui tead oma täpset sünnikellaaega, võtab tõe väljaselgitamine vaid hetke.