Victor Crone 2019. aasta Tel Avivi Eurovisioni lauluvõistluse finaalis. Foto: Jörgen Norkroos
Inimesed
22. oktoober 2019, 10:54

Aftonbladet: Victor Crone võistleb Rootsi eurolaulu valimisel (3)

Eesti tänavune eurolaulik, rootslane Victor Crone osaleb Rootsi ajakirjanduse andmeil kohalikus Eurovisioni eelvoorus Melodifestivalen.

Palaga "Storm" eestlastele Eurovisionilt 20. koha toonud Victor (27) on korra varemgi kodumaal Melodifestivalenil kaasa löönud. See juhtus 2015. aastal palaga "Det rår vi inte för” (“Me ei saa sinna midagi parata”), mille kaasautor oli Måns Zelmerlöw ja milles räppis Iraani päritolu Rootsi hiphoppar Behrang Miri. Tookord jäi edu saabumata.

Nüüd aga väidab Aftonbladet, et Victor naaseb kohalikku eelvooru. Tema konkurentide seas olevat ka mullune Melodifestivaleni finalist Hanna Ferm ning laulja-laululooja Jakob Karlberg. Rootsi väljaandele on teada, et Victori laul on Avicii stiilis. 

Mõni nädal pärast Eurovisioni finaali rääkis Crone Kroonikale, et on pettumusest üle saanud ning kavatseb Eurovisioni lavale naasta. "Võin öelda, et olen õnnelik. Laulul läheb väga hästi ja praegu tagantjärele mõeldes oli kogemus ju suurepärane. Kohe pärast finaalkontserti ma polnud otseselt kurb, aga lihtsalt veidi madalseisus, kuna pingelangus sai minust võitu. Nüüd aga olen tänulik ja õnnelik ja tahan seda kindlasti edaspidi uuesti teha!"