Foto: Pexels.com
Inimesed
21. oktoober 2019, 12:26

VÄRSKE UURIMUS: taimetoit parandab erektsiooni 500%! (56)

Värske Netflixi dokfilm "The Game Changers" väidab, et lihast loobumine ja taimetoidule keskendumine parandab meeste voodivõimekust lausa rabavalt.

16. oktoobris Netflixi eetrisse jõudnud filmis, mille produtsentide seas on ka Arnold Schwarzenegger, uuritakse profisportlaste menüüd - nii neil, kes saavad oma valgukoguse lihast, kui neil, kes on omaks võtnud taimetoidumenüü.

Ühes uurimuses vaadeldi, kuidas mõjutab liha söömine erektsiooni pikkust ja tugevust, vahendab Daily Mirror. Nimekas Ameerika uroloog Aaron Spitz paigaldas kolmele Ameerika jalgpallurile ööseks kahest rõngas koosneva erektsioonimõõdiku, mis jälgis nende uneaegsete erektsioonide tugevust ja sagedust. Üks rõngas pandi sugutijuurele, teine üles sugutipea alla.

Test kestis kaks päeva. Ühel õhtul anti kolmele kolledžisportlasele söögiks taco'sid, mis sisaldasid kvaliteetset liha: mahesiga, -kana või rohumaaveist. Teisel õhtul sõid katsealused taimetoitu.

Schwarzenegger sõi vanasti päevas 10-15 muna

Tulemused olid vapustavad ja ajasid filmis noormehed itsitama. Masoni-nimelisel katsealusel oli pärast taimetoidu söömist erektsioon 9% tugevam, selle sagedus ja kestus tõusid aga 303%.

Blake oli 8% kõvastunum, erektsiooni sagedus aga oli tõusnud 477%. Kolmanda katsealuse - tema nimi oli juhtumisi samuti Blake - näitajad olid vastavalt 13% ja 312%. Üks tema erektsioonidest kestis koguni tunni.

Arnold Schwarzenegger meenutas Netflixi filmis aegu, mil toonitati: õige mees sööb ikka liha. Ta tahab seda arusaama muuta. Kulturistina sõi ta palju liha ja mune. "Sõin oma 10-15 muna päevas ja sain päevas 250 grammi valku, sest kaalusin ise 115 kilo." Kuid vanemaks saades mõistis Arnie, et ei pea valku tingimata lihast saama. Madinatäht ja endine California kuberner sööb nüüd ohtralt taimetoitu ja kinnitab, et õigesti vürtsitatuna on see oivaline. "Armastan seda nüüd palju rohkem kui liha." 

Schwarzenegger kinnitab, et tema vere kolesteroolitase pole eales nii madal olnud kui nüüd. "Arusaam, et tõelised mehed söövad liha, on müüginipp. Aga tuleb mõista, et see on turundus, see ei põhine reaalsusel."