Gordon Ramsay Foto: SYSPEO/SIPA/Scanpix
Inimesed
21. oktoober 2019, 11:19

Tippkokk Ramsay tohib ka oma maakoju Eesti iglu püstitada (2)

Maailmakuulsale telekokale Gordon Ramsayle on antud luba panna oma mereäärses maakodus püsti Eestist pärit iglumajake. Samasugune kerkib ka tema Londoni häärberi tagaaeda.

Oktoobri esimeses pooles andis Londoni eeslinna Wandsworthi volikogu Gordonile loa paigaldada kaheksa magamistoaga Victoria-aegse häärberi tagaaeda 45 000 eurot maksev Iglucrafti iglumaja, mida tuntakse nime all "Model 4". Algselt olid linnaisad ehitusloast keeldunud, kuna ei saanud telestaari käest infot, millist mõju majakese püstitamine tema aeda ümberkaudsetele puudele avaldaks. 

Nüüd on Ramsay saanud ka loa püstitada Eestis ehitatud iglumajake ka oma luksusliku mereäärse maakodu, Cornwallis Trebetherickis asuva maja aeda. Taotluse oli ta sisse andnud augustis, põhjendades seda sooviga rajada sõpradele ja pereliikmetele ööbimisvõimalus.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Õhtuleht kirjutas suvel, et maailmakuulus kokk sattus iglumajakestest vaimustusse hea sõbra David Beckhami iglusauna nähes. Beckham sai omakorda tõuke režissöör Guy Ritchielt. Ramsay ei piirdunud saunaga, vaid ostis lausa kaks luksuslikku iglumaja, et sõpradel ja perel oleks mõnusamalt eluruumi. Majas on magamistuba, elutuba, köök ja vannituba.

 
 
 
View this post on Instagram

A very bright and airy Igluhut in Germany.😍 #iglucraft #tinyhouse

A post shared by Iglucraft (@iglucraft) on