"Hommikusöök staariga" restoranis Puri - Kristo Koik aka Rannamaja-Kristo; Jan Uuspõld; Anu Saagim; restorani peakokk Joonas Koppel ja omanik Norman Öövel
Inimesed
20. oktoober 2019, 13:54

HOMMIKUSÖÖK STAARIGA | „Rannamaja“ Kristo tegi intervjuu oma suurima iidoliga (26)

Armastatud näitleja Jan Uuspõllu elu on kulgenud nagu sõit ameerika mägedel. On seilatud elu laineharjal, olles taevani kiidetud ja jumaldatud, siis jällegi käidud ära ka nii põhjas, et võtnud fännidki sõnatuks. Kuid üks on selge, mees on üdini andekas ja seda tunnistavad kõik. Pealegi oskab ta nüüd, kuldses keskeas, oma elurattal ka ise hoogu maha võtta. 

Seekord saatsin hommikusöögile staariga alles oma kuulsuse stardipakul kükitava noormehe nimega Kristo Koik, tuntud ka kui Rannamaja-Kristo või Pikk-Kristo. Nimelt tunnistas "Rannamajast" tuntud Kriso, et ei soovi enam Soomes ehitamisega tegeleda ning tahaks pigem Eesti poolele üle tulla. 

TV3 telesaade "Duubel" otsustas, et paneb noore tööotsija proovile ning kohale olime kutsutud ka Maiken ja mina. Kristo pidi nii laulma, reklaamtekste esitama, kui ka oma tõelistest iidolitest rääkima. Etteaste meeldis mulle sedavõrd, et otsustasin sellele nädalale planeeritud intervjuu hoopis Kristo teha jätta. Juhuse tahtel saigi noor tõsielustaar võimaluse kohtuda Jan Uuspõlluga, keda ta ka terve oma elu imetlenud on.

Kuna Kristo ütles, et on pea terve oma elu Jani tegemisi jälginud, isegi parimad artiklid ja palad kokku kogunud, siis olin veendunud, et noor staarihakatis saab ülesandega hakkama. Staarid kohtusid Kakumäe jahisadama nooblis restoranis Puri. 

Puri Á la Carte restoran asub Tallinnas, Haven Kakumäe jahisadamas. Restoranis on võimalus nautida nii lõuna- kui ka õhtusööki hubases ning maitsekas atmosfääris lummavate vaadetega jahisadamale.

Puri Restoranis on kõik toorained väga hoolikalt valitud peakokk Joonas Koppeli poolt, et pakkuda ainult parimaid maitseid ning meeldejäävat kogemust. Puri restorani klientidel on võimalus valida toidu kõrvale ka parimaid veine maja sommeljee poolt koostatud veinikaardist.

Restoran on üsna uus, avatud alates 1.juunist, 2019. Restorani Puri on võimalik tulla ka otse merelt - jahile on olemas koht sadama külaliskail.

Vaata videot! 

Kuidas sulle tundub, kas Rannamaja-Kristost võiks saada järgmine staarreporter? 

Pikka intervjuud Jan Uuspõlluga loe juba uuel nädalal Õhtulehest

"Hommikusöök staariga" restoranis Puri - Kristo Koik aka Rannamaja-Kristo; Jan Uuspõld; Anu Saagim; restorani peakokk Joonas Koppel ja omanik Norman Öövel Foto: Robin Roots