Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
20. oktoober 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 21. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kõike korraga ei saa: sul on valida kasulike, ent samas üksjagu ebameeldivate ja tüütute ning meeldivate, kuid samas mitte just eriti suurt kasu toovate võimaluste vahel.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Julgust ja pealehakkamist sul jätkub, ent vaja on ka teistest aru saada, tabada ära, millised on nende ootused ning tugevad ja nõrgad kohad.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kui sa olukorraga rahul pole, siis mõtle natuke, analüüsi oma soove ja vajadusi. Nii saad aru, mida tuleks teistmoodi teha, et elu parem oleks.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sul on lihtne oma partneritega ühist keelt leida. Oskad teisi võtta sellistena, nagu nad on, pöörates pigem tähelepanu nende headele külgedele, osates neid heas mõttes ära kasutada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ära oota, et teised käituksid just nii, nagu sina tahad – igaühel on õigus olla tema ise. Kõigil on nii positiivseid kui negatiivseid omadusi, õpi suhtlema nii, et neil avalduks head küljed.

Neitsi
23. august – 22. september

Kiida end ka väikeste edusammude eest, see kannustab sind tasapisi latti kõrgemale tõstma, julgemalt edasi püüdlema.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oma tundeid pole mõtet maha salata, vähemalt iseenda ees kindlasti mitte. Kui sind tõesti teise inimese poole tõmbab, siis tunnista endale seda.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sa ei pea vaeva nägema, et olulist teavet kelleltki välja pigistada, sa ei pea internetis ega dokumentides tuhnima - info, mida vajad, jõuab kuidagi justkui iseenesest sinuni.

Ambur
22. november – 21. detsember

Õhk on romantikast tulvil. Meeldiv miljöö ja ilusad sõnad on sinu jaoks nüüd küllaltki olulised. Su partner võibki end su rõõmuks uuest, õrnemast küljest näidata.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tunned end ehk pisut ebakindlalt ja mõtled sellele, kuidas oma positsiooni tugevdada. Ära ürita enesekehtestamiseks kasutada kõveraid teid, ära süüdista ega musta oma konkurente.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Keegi on su südame kiiremini põksuma pannud, ehk isegi su pea täiega segi ajanud. Kipud pilvedes hõljuma ning argised asja võivad nii ebaolulisena näida, et selle sootuks tegemata jätad.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Suhete liinis võib nüüd oma unistuste tõelisuseks muutmine korda minna. Kui juba ammu end kogud, et kellelegi armastust avaldada, võta nüüd otsustav samm ette.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Algaval aastaringil oled koostööaldis, sul on lihtne teisi inimesi mõista ning valida suhtlusstiil, mis nendega asjaajamiseks sobib. Oled õrnatundeline, vajad toetust ja armastust, tahad, et sind kallistataks ja ebaõnnestumiste korral lohutataks. Oled ka ise valmis teisi toetama. Ajajärk võib pakkuda vägagi romantilisi elamusi.