Rolf RoosaluFoto: Erlend Štaub
Tele
20. oktoober 2019, 10:51

VIDEO | Rolf Roosalul kipuvad lavanärviga huuled kuivama: see näeb nii halb välja, et tahaks lihtsalt lavalt kaduda! (2)

"Taustalaulmine on tohutult raskem kui soololaulmine, sest sa pead moodustama ansambli ja kuulama, mida teised teevad. Sa ei saa domineerida, vaid pead harmoonia moodustama," räägib saates "Hommik Anuga" Rolf Roosalu.

Laulja tunnistab, et kui talle tuleb sisse liigne närv, hakkavad ta huuled kuivama. "Mul on kahel või kolmel korral juhtunud, et huul ja ige kuivavad ära ning siis ige jääb kinni. Seda ei saa enam lahti ja siis üritan iget kogu aeg keelega niisutada. See kõik näeb nii halb välja, tahaks lihtsalt lavalt kaduda. Selliseid hetki ma rohkem ei tahaks, aga neid on olnud."

Lisaks Rolfile meenutab Kaire Vilgats üht juhtumit aastatetagusest ajast, kui südames olid parasjagu Mariah Carey lood ja Eesti estraadimuusikale seal kohta ei jätkunud. "Sõitsime ansambel Familyga kuskile esinema. Raadiost tuli Fixi "Vana pildiraam" ja rääkisime omavahel, et kes küll sellise loo kirjutas," räägib ta. "Siis ütles Lauri Pihlap tagaistmelt: "Minu isa..."," ütleb Rolf.