Inimesed

Loe, milliste kommentaaride eest ähvardab Brigitte Susanne Hunt sinu nime paljastada (12)

LISA KOMMENTAAR

kas20. oktoober 2019, 10:15
nõuab?- et püüda kommentaare?
väike taks19. oktoober 2019, 21:38
Mõistust ja oskusi jääb vajaka, et elatist normaalselt teenida?
19. oktoober 2019, 11:53
lõpetage temast kirjutamine ja fotode avaldamine,siis saab susi rahu
Arnu19. oktoober 2019, 08:17
Kas BSH-le on võimalik ka ettemaksu teha? Et siis pärast saab vabalt kommenteerida?
Juulius19. oktoober 2019, 07:32
Huvitav ,kas me liigume vaikiva ajastu poole? Artiklid on, peategelane on, aga kommide hulk jääb vähemaks. Kas see mõjub ka artiklite kangelaste tuntusele, kui peakangelaste tegevusi ei kommenteerita? Ei panda ka like'sid kommidele? Ja ilmselt sellepärast, et et ei olda kindel, kas peakangelasele ehk ei meeldi ning ähvardada võib järgmine kohtukeiss? Ehk on osaliselt sellised kohtukeissid ka võimalus püsida pikemat aega esiküljel ja olla meediastaar? Üldiselt, osad kommid on tõesti solvavad, või ropud, aga võtke siis üldse kommentèerimine ära. Nb. Komm on kirjutatud üldse kommenteerimise koht
Lii19. oktoober 2019, 07:24
Ära siis eksponeeri ennast igal pool ja seksist räägitakse ainult kitsas sõprus ringkonnas, siis pole ka kommentaare.
Kristiina19. oktoober 2019, 00:04
Loodetavasti kohus ei reageeri. Isegi üks advokaat kahtleb. Lumehelves pole ropp.
Ei tunne seda näitsikut18. oktoober 2019, 22:08
Aga mis siis saab, kui keegi teda enam ei kommenteeri? Siis vist igal päeval temast artikleid ka ei kirjutata - keegi pole huvitatud, klikke ei tule. Kas "tähelepanunäljas" on solvang? Minu meelest on see just paljude tänapäeva noorte pürgimus, et kõik temast räägiksid ja igaüks tunneks.
Ning PRIMAARNE18. oktoober 2019, 21:17
Pöörake tähelepanu viimase aja kommentaaride hulkadele! Kui ajakirjandus arvab, et nad niimoodi rahvast vaenates, reetes saavutavad mingi edu siis tegelikult töötab asi täpselt vastupidiselt! 1. jääb komme lugedes mulje, et enamasti on kommid asjakohasemad kui artiklid ise ja kui kaotate ka rahva huvi oma portaalide vastu, hakkate siis maksumaksja raha riigilt nõudma, et omal hing sees hoida? Ja täpselt nii läheb kui olukorra üle võlli ise keerate aga raha te ei saa. See võiks panna mõtlema.
Ja veel asjaolu.18. oktoober 2019, 20:48
Kui mulle näiteks ei meeldi kuskil mingi kommentaatori seisukohad näiteks minu vaadete vaenamisse (kasvõi poliitika osas) siis on ajakirjastusel täpselt samasugune kohustus väljastada mulle vastaval nõudel näiteks kommenteerija andmed kui mina tunnen, et kommenteerija on minu vaateid ja seeläbi ka isikut ju solvanud, või kuidas? Natuke jaburaks hakkab see asi muutuma, see asi lõpeb väga nigelast üldises plaanis...kui osale ühiskonnast keelatakse oma arvamuse avaldamine siis see osa ühiskonnast võib algatada suuri ja vägivaldseid asju. Me siiski elame 21. sajandis või mis?
Ja veel18. oktoober 2019, 20:45
Vandeadvokaat räägib õiget juttu - ka internetiteenusepakkujal ei ole mingit lepingut jagada infot, ometi nad seda teevad, see on tegelikult seadusevastane kuna 1. läheb see täielikku vastuollu igasuguse sõnavabadusega ja teiseks ei ole niisugustel avalikuelu arvamustel tegu mingistotsast kuriteoga, mispuhul on politseil õigus välja nõuda isikute andmeid.
Anna kohtusse kui tahad!18. oktoober 2019, 20:43
Minu faktiväide (subjektiivne!): muidu kena neiu aga kas tõesti nii rumal? Imelik oli hiljuti lugeda tema kirjutist sel teemal, et laimatakse jne. Aga äkki võtaks hetke, istuks maha ja mõtleks läbi kogu oma elu, mõtle, kas sina oled alati 100% positiivselt kõigile ja kõigele reageerinud? Vot alles siis kui sa seda oled, alles siis sildista teisi ja nõua õigust. Arvesta seda, et kõik mida sa annad, tuleb sinujuurde ringiga tagasi, sa võibolla ei mõista ja ei taipa aga see võib tulla sealt, kust sa seda üldse ei oota või ei kujutle. Kas tasub ikka kogu maailmaga sõtta minna?