SNKVT uus osaleja Tanel LaidnaFoto: TV3
Tele
18. oktoober 2019, 15:48

Vaata, mis lugusid kuuleb „Su nägu kõlab varsti tuttavalt“ järgmises osas, ning saa tuttavaks uue osalejaga! (2)

TV3s startis „Su nägu kõlab varsti tuttavalt“ värske hooaeg, kus saavad osaleda kõik andekad inimesed, kes oskavad jäljendada või parodeerida tuntud artistide laule. Sel hooajal annavad aga kohtunikud osalejatele igas saates punkte ning kõige väiksema punktiskooriga osaleja peab saatest lahkuma.

Esimesest saatest pidi lahkuma Pelle Põldma ning tema asemele astub sel pühapäeval võistlustulle Tanel Laidna!

Tanel on 25aastane, Tallinnast pärit naerusuine noormees, kes igapäevaselt käib tööl. „Pikka aega tegin bändi, kuid tundsin, et elu pakub uusi väljakutseid ja vajab muutust. Pühendan hetkel rohkem aega soolokarjäärile, kuid olen avatud selle kõrvalt ka muudele projektidele!“ räägib ta endast.

Seni pole Tanel näitlemisega küll tegelenud, aga huvi näitlemiskunsti vastu on alati olemas olnud. Noormehele meeldib vaba aega sisustada muusika, heade filmide, trenni ja toidu valmistamisega.

„Näosaatesse otsustasin proovida, et saada uusi väljakutseid ja tegeleda sellega, mida tõeliselt naudin – muusika, näitlemine ja meelelahutus. Võiduraha investeeriksin reisimisse, et näha erinevaid riike ja kultuure ja loomulikult läheks sellest suur osa ka muusikasse!“ ütleb ta.

Eelmisel pühapäeval asus punktitabelit juhtima Eleryn Tiit ning välja langes Pelle Põldma. Pellel on võimalik aga veel võistlusesse tagasi astuda, sest finaalsaatesse on televaatajal võimalik tagasi hääletada üks väljalangeja. 

Pühapäevases saates esitusele tulevad lood:

Tanel Laidna - Jaagup Kreem / Terminaator „See ei ole saladus”

Marta Arula – Inger „Coming Home“

Mihkel Tikerpalu – Jüri Mazurtšak  / Monitor „Ootan tuult“

Marianne Leibur – Rihanna „Umbrella“

Eleryn Tiit – Robin Juhkental / Malcolm Lincoln „Siren“

Norman Salumäe – Pikatoro „Ppap“ (Pen Pineapple Apple Pen)

Kärt Anton – Laura Põldvere „Head uut aastat“

Madis Arro – Margarita Voites „Ave Maria“