Madli VilsarFoto: Alar Truu
Inimesed
17. oktoober 2019, 19:11

Madli Vilsar Kanal 2s töötamisest: ühel ilmatüdrukul olid toitumishäired, kuna talle öeldi iga päev, et ta on paks lehm (22)

Missi- ja ilmatüdruk Madli Vilsar räägib Kroonikas, et Kanal 2s töötades märgati ja kommenteeriti tema kaalumuutust ning hambusse jäid ka teised tüdrukud.

"Kanali meeskond oli üldiselt toetav, aga üks konkreetne isik ütles tõesti. Ja mitte ainult mulle, vaid kõigile ilmatüdrukutele. Ühel ilmatüdrukul olid väga rängad toitumishäired, kuna talle öeldi iga päev, et ta on paks lehm. Nimesid nimetamata, aga see polnud Ivar Vigla," räägib Vilsar.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas.

"Enne kui keegi valesti aru saab, siis Kanal 2 ja "Reporteri" tiim on ja olid minu jaoks nagu väike pere. Ma igatsen neid iga päev üha rohkem. Nad teevad iga päev tööd kire ja hoolega, et rahval oleks mõnus teleka ees istuda. See kirg ja tiimi töö, mis kõikidesse saadetesse ja lugudesse läheb, on kirjeldamatu. Kogu "Reporteri" tiim on minu jaoks väga armas ja tähtis ja ma tean, et nad teavad seda," kirjutab Vilsar pärast loo avaldamist Instagramis.

"Ma olen tänulik iga võimaluse eest, mis mulle seal anti ja kindlasti teeme veel koostöödki tulevikus. Lihtsalt hetkel ma tundsin, et minu tervise ja professionaalse arengu nimel pidin natukene tiibu sirutama! Ma ei ole sellest varem rääkinud, sest ma ei teadnud, kauaks ja kuhu üldse paikseks jään. Lihtsalt lisaks mainin, et samamoodi nagu igas teiseski kollektiivis võib meepotis olla tõrvatilk ja läbi aastate on ka minu elus olnud erinevaid töökaaslasi. Me ei saa alati valida, kellega peame koos eksisteerima, aga me saame valida, kuidas me sellesse suhtume ja hakkama saame nii koolis kui ka tööl. Sellised inimesed õpetavad palju, nii head kui halba, aga ma usun, et selle kõige eest saame me lõpuks vaid tänulikud olla!" räägib ta.