Kristina PärtelpoegFoto: Toomas Tatar
Inimesed
17. oktoober 2019, 18:46

Kristina Pärtelpoeg kritiseerib staarfotograafi Instagrami: me saame kõik aru, et need jälgijad ei ole päris! (25)

Influencer Kristina Pärtelpoeg võttis Instagramis ette inimesed, kes on endale jälgijaid ostnud. Teiste seas sai oma osa ka staarfotograaf Ardo Kaljuvee.

"Minu meelest on see nii piinlik, miks te seda teete?" kommenteerib Pärtelpoeg oma Instagrami story's jälgijate ostmist. "On ju aru saada, et see on võlts. See on sama selge kui et Ardo Kaljuveel on 91 000 jälgijat ja piltidel 1000 laiki. Me saame kõik aru, et need jälgijad ei ole päris."

"Ma saan aru, et inimesed tahavad olla influencer'id - olge, see on fine ja kõik on super, aga tehke seda ausal viisil. Mina ei ole ühtegi oma jälgijat ostnud, minul on nad ausalt tulnud ja mul on päris fännibaas ning päris inimesed, mitte, et topin oma postitust kuhugi gruppi, et laikige ja kommenteerige. See on minu jaoks lihtsalt nii võlts ja ma ei saa sellest aru," räägib ta.

Ardo Kaljuvee, kes reisib mööda maailma ringi ning töötab fotograafina, ütleb Sky.ee-le, et ta on varemgi selliseid süüdistusi kuulnud. “Kui käid hommikust õhtuni tööl ja sinu ainus suhtlemine on oma sõbrannaga: "jou, mis teed?", siis su follower'ide arv ei kasvagi," annab Kaljuvee Pärtelpojale vastulöögi.

"Ma reisin üle maailma, tutvun väga paljude inimestega ja nemad hakkavadki mind jälgima. Kuna mu pildid on reisipildid, siis inimesed jälgivad lihtsalt, et neil oleks feed'is ilusaid reisipilte. Ma ei ole blogija ja me ei käi teiste blogijatega võidu teineteise pilte laikimas," sõnab Kaljuvee Sky.ee-le ja lisab: "Ma ei lähe seda suvalistele inimesele oma story's rääkima, et kuskil keegi kadedusest lihtsalt paugub, et saada rohkem tähelepanu. Mina pole ennast mingiks influencer'iks nimetanud."

Refereeritud artikli täistekst portaalis Sky.ee.