Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
18. oktoober 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 19. oktoober (2)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kipud tõttama ja võid seetõttu koperdada või hullemal juhul lausa kukkuda. Siiski ei valmista enda püsti ajamine ja sama pöörases tempos jätkamine sulle mingeid probleeme.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Suhted on sinu jaoks väga oluline teema, aga see, kui nende üle pidevalt pead murrad, ajab sind ainult ummikusse. Mõtle ka muudele asjadele, leia meeldivat tegevust.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Suurepärane päev hobidega tegelemiseks, suhtlemiseks ja pidutsemiseks. Kui seltskonda ilmud, pöörduvad sinule kõigi imetlevad pilgud.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sul on täna vaja külma närvi ja kainet mõistust, et oma edasine strateegia põhjalikult läbi mõelda. Suhtlus mingite inimestega on muutunud keeruliseks.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Mingi pikka aega püsinud probleem laheneb lõpuks ootamatult lihtsalt, pead ainult õigel ajal õiges kohas olema. Sul on võimalus valida, millist teed mööda edasi minna.

Neitsi
23. august – 22. september

Usalda otsuseid tehes eelkõige oma sisetunnet, aga ära ka kaaslaste häid nõuandeid eira. Et õige valik teha, vajad ühtaegu nii mõistuse häält kui emotsioone.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Üritad maailma asju oma parema äranägemise järgi ümber korraldada. Kui sa just liiga laialt ette ei võta, õnnestub see sul üllatavalt kenasti.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Võimalik on ammuseid vigu heaks teha ning kunagi untsu läinud suhteid taas soojendama hakata. Katsu sisemistest hirmudest üle saada, sest maailm on ju julgete päralt!

Ambur
22. november – 21. detsember

Hommikupoolikul võid olla üsnagi kõikuvas meeleolus ning üsnagi kergesti ärrituda, kui avastad, et kõik ei lähe päris nii, nagu sa planeerisid.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled energiline ja suhtlemisaldis, on suur tõenäosus, et tutvud huvitavate inimestega. Paljud tahavad sinuga koos olla, võidakse isegi rivaalitsema hakata su tähelepanu nimel.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Soositud on füüsiline tegevus. Vahet väga polegi, kas otsustad õhtu ja öö tantsusaalis veeta või võtad sõprade seltsis rännaku ette – häid emotsioone saad liikumisest igal juhul.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Vastassoolised keerlevad su ümber, see annab sulle järjest hoogu juurde. Paned rõhku oma kenale väljanägemisele ja naudid seltskondlikku suhtlemist.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Uus eluaasta on paljutõotav nii õpingute kui isiklike suhete vallas. Kui sul on julgust riskida, võid teha oma elus suure ja õnnetoova muudatuse. Alateadlikud mõjud või lapsepõlvest külge jäänud kinnismõtted pidurdavad edasiminekut. Usalda kaaslasi, kes on targad ja julged ning sinu suhtes heasoovlikud. Vali sõpru hoolega.