Brigitte Susanne HuntFoto: Teet Malsroos
Inimesed
17. oktoober 2019, 15:15

TV3 VIDEO | Brigitte Susanne Hunt hoiatab anonüümseid kommentaatoreid: laimajate nimed ütlen ka avalikult välja! (72)

"Olge valmis, et ma ei jäta seda asja nii ja ütlen laimajate nimed välja," hoiatab seltskonnatäht ja ajakirjanik Brigitte Susanne Hunt oma videoblogis juba ette kõiki neid sadu, kes arvavad, et anonüümne lahmimine karistuseta jääb ja Brigitte ähvardused vaid nali on. 

"Olen sõnavabadusega nõus. Kõigil ongi õigus levitada oma arvamusi ja mõtteid, aga sa ei saa laimata teist inimest, sest põhiseadus ei luba seda teha. Olen edukas, tark ja lugupeetud noor naine ja ma ei tea, millega olen ära teeninud selle. Avaliku elu tegelased ei pea leppima räuskamise, lausvale ja laimuga," sõnab Brigitte Susanne.

Oktoobri alguses palkas raadiohääl Brigitte Susanne Hunt end esindama advokaat Robert Sarve, et võtta vastutusele anonüümsed netikommentaatorid, kes teda räigete sõnadega solvanud on. “Minu eesmärk ei ole raha teenida, vaid see, et see sõim lõppeks,” selgitab Hunt, miks ta seda teeb. 

Robert Sarv esindas aasta tagasi näitlejat Marika Korolevi, kes aitas panna vastutama teda Perekoolis sõimanud inimesed. Adovkaadi sõnul saavad olukorras, kus inimene soovib, et tema anonüümne sõimamine lõppeks, ainsana appi tulla advokaadid.

Vaata lähemalt Brigitte videoblogist.