Olivia Jackson Briti telesaates "This Morning". Foto: VIDA PRESS
Inimesed
17. oktoober 2019, 14:34

Milla Jovovichi kaskadöör jäi käest ilma (3)

Kolm aastat tagasi filmi „Resident Evil: Viimane peatükk“ võtetel Milla Jovovichi kaskadöörina rängalt viga saanud ja käest ilma jäänud Olivia Jackson nõuab kohtu kaudu valuraha.

TMZ.comi teatel juhtus õnnetus 2015. aastal Lõuna-Aafrikas mootorrattastseeni filmimisel. Olivia käsi amputeeriti ja ta oli enda sõnul kaks nädalat koomas.

Milla Jovovich kõnealuses filmis. Foto: Outnow.ch

2015. aasta sügisel palus Jovovich Facebookis, et fännid tema kaskadööri eest palvetaksid - Olivia vaakus toona haiglas hinge. "On ime, et ta üldse ellu jäi," nentis näitlejanna . "Mind ei olnud isiklikult kohal, kuid räägitakse, et see kõik oli kohutav." 

Nüüd on kaskadöör kaevanud kohtusse režissöör Paul W. S. Andersoni (kes on ühtlasi Jovovichi abikaasa) ja produktsioonifirma Impact Pictures, väites, et õnnetus juhtus nende süül. Jacksoni väitel oli trikk halvasti ette valmistatud ja ohtlik. Impact Picturesi sõnul aga harjutas kaskadöör trikki kaks korda ja tal olnud võimalus oma sõna sekka öelda. Lisaks väidab stuudio, et Jackson sõitis mootorrattaga kiiremini kui proovis.