Puuduta mind
31. oktoober 2019, 18:00

Vaata saadet „Puuduta mind“ ÕL veebis ja FBs igal neljapäeval kell 18

„PUUDUTA MIND“ 103. SAADE | Toitumisnõustaja Vivika Virve tutvustab teraapiat, mis aitab leida haiguste põhjustajad ja viisid organismi taastumiseks (11)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. "Puuduta mind" seekordse saate külaliseks on toitumisnõustaja Vivika Virve, kes tutvustab meile bioresonantsteraapiat, mis aitab leida meie kehast haiguste põhjustajad ning leida sobiva teraapia, mis toetab organismi loomulikku taastumist, et viia organism tagasi normaalsesse olekusse. Vaata videot!  

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs igal neljapäeval kell 18

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloud'ist SIIT!

Mis on bioresonantsteraapia?

Bioresonantsteraapia on võngetel põhinev meetod, mis käsitleb inimese organismi kui tasakaalustatud energeetilist süsteemi ning abistab seda tervenemisel. Bioresonantsteraapia meetod toimib inimest ümbritseva nõrga elektromagnetvälja mõõtmise ja mõjutamise teel. Tasakaalutute rakkude võnkesagedus erineb tasakaalus rakkude võnkesagedusest. Igale kehas toimuvale biokeemilisele reaktsioonile eelneb elektromagnetiline võnge.

Taastades tasakaalutute rakkude õiged võnkesagedused, hakkavad paranema iseregulatsiooni protsessid raku tasandil ja korrastub organismi biokeemia. Sellest algab tervenemine. Bioresonantsteraapia eesmärk on taastada inimese organismi loomulik eneseregulatsioonivõime ning jõuda täieliku tasakaaluni, mis on olemas igas inimeses.

Bioresonantsteraapia aitab korrigeerida energeetiliselt nõrku organeid ja ennetada võimalike haiguste teket enne, kui haigus hakkab segama tavapärast elurütmi.

Kuidas see toimib?

Bioresonantsteraapia käsitleb inimese organismi kui tasakaalustatud energeetilist süsteemi ning abistab seda tervenemisel. Meetod toimib inimest ümbritseva nõrga elektromagnetvälja mõõtmise ja mõjutamise teel. Tasakaalutute organite võnkesagedus erineb tasakaalus organite võnkesagedusest. Igale kehas toimuvale biokeemilisele reaktsioonile eelneb elektromagnetiline võnge.

Millist aparatuuri kasutatakse?

Sensitiv Imago aparatuur on elektro- füsioloogiline seade ja see võimaldab mõõta inimese keha rakkude elektromagnetilisi võnkesagedusi ning neid mõjutada. Mõõtmise käigus ei panda ühtegi diagnoosi. Elektromagnetiliste võnkesageduste tasakaalutused võivad tekkida tükk aega enne probleemide ilmnemist füüsilises kehas ja mõned häired ei ole energeetiliselt mõõdetavad.

Kuidas protseduur läbi viiakse?

Protseduuri läbiviimiseks istub inimene arvuti juurde, mis on ühendatud Sensitiv Imago seadmega. Pähe asetatakse kõrvaklapid, milles on generaatorid ja elektromagnetvälja andurid ning käed asetatakse elektroodidele. Seade genereerib kõrvaklappides asuvate magnetinduktorite ja elektroodide kaudu nõrga elektromagnetvälja ja salvestab selle tulemusena tekkinud organite võnkesignaalid. Saadud informatsiooni analüüsides saab kindlaks teha võimalikud ohud ja riskifaktorid. 

"Bioresonantsdiagnostika käigus saab paari tunniga põhjaliku ülevaate oma tervislikust seisukorrast," kinnitab Vivika. "Uuringu käigus saab ka väljaprinditud tulemused ja põhjaliku konsultatsiooni organite seisukorrast, võimalike haiguskollete esinemisest või tekkimisest ning haiguste omavahelistest seostest. Selle meetodi abil on võimalik määrata probleeme ilma keeruliste ja kallite uuringuteta ning protseduur on kiire ja valutu."

"Bioresonantsaparaadi abil saate kindlaks määrata ka selle, kas  näiteks kasutatavad toidulisandid, kreemid, šampoonid, jms sobivad konkreetselt teie organismile (võib katsetada kuni 50 toodet). Näiteks on selgusnud tõsiasi, et kosmeetikafirma Dior kreemid väga paljudele ei sobi, kuna sisaldavad hulganiselt mitte-sobilikke keemilisi ühendeid.

Millel meetod põhineb?

Inimese keha pole mitte üksnes rakkude, kudede ja organite kogum. Inimese keha on tegutsev, rääkiv, mõtlev jne. kogum intelligentset energiat. Füüsika kinnitab, et looduse põhiolemus on kvanttasand. Kvant on mateeria või energia algühik, palju sügavamal aatomite ja molekulide tasandist. Kõik kvandid kujutavad endast nähtamatuid võnkeid, seejärel tekivad energiaimpulsid ja lõpuks mateeriaosakesed.

Kvantkeha on aluseks kogu meie olemusele: mõtetele, tunnetele, rakkudele ja organitele. Kõigele nähtavale ja nähtamatule, millest me koosneme. Need võnked on liiga nõrgad selleks, et inimesed võiks neid püüda. Siinkohal tuleb appi kõrgtehnoloogia.

Tavameditiin versus bioresonantsteraapia?

Tavameditsiin käsitleb ainult inimese füüsilist keha. Bioresonantsmeetod käsitleb inimest energiaväljas. Sarnaselt elektrokardiogarammile (EKG) või elektroentsefalogrammile (EEG) mõõdab ka bioresonantsmeetod organismi elektromagnetimpulsse ja võnkesagedusi. Sarnane on ka elektromagnetresonantsi meetod (EMR). Erinevus on vaid selles, et viimane töötab väga tugevas magnetväljas ja ei võimalda tervise taastamist. 

Millal on bioresonantsteraapia soovitatav?

Teraapia on soovitatav näiteks siis, kui inimene tunneb ennast halvasti või tal on valud, kuid tavameditsiini analüüsid on korras. Sellisel juhul saab bioresonantsmeetodiga selgitada välja tasakaalutud organid ja aidata tavameditsiinil leida võimalikku haiguskollet. Kui inimene juba on haige, tuleb kindlasti jätkata haiguse ravi vastavalt arsti ettekirjutustele, kuid bioresonantsmeetodiga saab täiendavalt toetada tervise taastamist. Seda kõigi haiguste puhul.

TÄHELEPANU! Bioresonantsteraapia ei asenda arstiabi, vaid on alternatiivteraapia, mis aitab täiendavalt kaasa haiguste taandumisele ja haigusnähtude ennetamisele. Sellega ei tohi asendada juba käimasolevat ravi.

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs neljapäeval kell 18.

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloud'ist SIIT!

Vivika Virve Foto: Rauno Vahtre

Nii vereteste, kui ka bioresonantsteraapiat teeb toitumisspetsialist Vivika Virve Teadvusteraapia Keskuses Tallinnas, Vilmsi 53a. Peale vereproovi võtmist, mis võtab vaid kümme minutit, lähevad need Norra Vitas-e laborisse. Bioresonantsi jaoks oleks soovitav varuda kuni paar tundi. Diagnostika ja testid koos tulemuste analüüsiga toimuvad kohapeal.


.