Sünne ValtriFoto: Martin Ahven
Tele
17. oktoober 2019, 11:06

Stiilimuutuse teinud ja 45 kilo kaotanud Sünne Valtri: tahan olla selline, nagu oma peigmehega kohtudes (50)

„Mis seal ikka. Ütleme nii, et mul on nüüd aega iseenda jaoks rohkem kui enne. Sai lõpuks ometi ennast käsile võetud,“ sõnas „Ringvaates“ laulja Sünne Valtri, kes lisaks soengu muutmisele on kaotanud 45 kilo.

„Tegelikult ma ei tee väga trenni. Minu trenn on lava peal olemine, see tund-poolteist, aga me kõik teame, et kaalulangus ja tervis hakkab pihta siiski toitumisest. Kui sa oled artist, kes töötab 24/7 ja kellel ei ole muud võimalust kuskilt toitu hankida kui ainult tanklatest öösiti, siis väga terve sa ju olla ei saa,“ rääkis ta.

View this post on Instagram

Uus hommik, uued tuuled ☺️#redlips

A post shared by SYNNE VALTRI OFFICIAL (@synnevaltri) on

Umbes neli aastat tagasi toitus ta öösiti tanklaburgeritest, sest tahtis sooja toitu saada ja see oli midagi, mis andis pärast pikka ja väsitavat päeva mingisugusegi laengu. Nüüd on ta aga toitumust totaalselt muutnud ja teeb endale toidu kaasa. „Minu lemmik on avokaado, mida ma söön iga päev kolm tükki näiteks. Nüüd mul ongi hoopis teine režiim,“ sõnas ta.

„Ma isegi nimetaksin seda natukene jonnimiseks. Kui inimene ikkagi vaatab ühel päeval peeglisse ja leiab, et aga ma ju ei taha tegelikult selline olla, siis tuleb midagi ette võtta,“ selgitas ta oma otsust.

„Ma tahan olla selline, nagu ma olin siis, kui ma kohtusin oma peigmehega, kes nüüdseks on minu abikaasa,“ põhjendas lauljanna, miks ajaratta nii öelda tagurpidi tööle on pannud. „Kuna ma tahan teine 20 aastat ka temaga koos olla, siis noh, et ära ei väsiks,“ naljatles ta.

„Ega mul tegelikult ei meeldi sellest selles mõttes rääkida, et dieedi pidamine ei ole kaks nädalat veejoomist, õunte söömist ega näljutamist. See on väga pikk protsess. Ja minu jaoks on see tegelikult aega võtnud üle kolme aasta. Ja kõige hullemast ajast on minu jaoks maha läinud 45 kilo,“ sõnas ta, lisades, et on teinud kogu süsteemile restardi, tunneb ennast hästi ja on väga õnnelik.