Ron Ely 1966. aastal Tarzani rollis. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
17. oktoober 2019, 09:43

TRAGÖÖDIA: „Tarzani“ tähe poeg tappis oma ema (3)

1960. aastate seriaalis Tarzanit kehastanud Ameerika näitlejat Ron Elyd on tabanud tragöödia: tema abikaasa Valerie tapeti, ja tapjaks oli nende enese lihane poeg.

Cameron Ely (30) pussitas oma ema Valerie Lundeeni (62) surnuks teisipäeva õhtul nende Santa Barbara kodus. Kohale saabunud politsei lasi noormehe roimapaigas maha. TMZ.comi andmeil avasid võimuesindajad tule, kuna Cameron käitus ähvardavalt.

Algul oli poeg üritanud mõrvas süüdistada oma 81aastast põdurat isa. Daily Maili teatel oli Cameron ise politseisse helistanud ning väitnud nutuse häälega ja hingeldades, et isa oli üritanud emale kallale tungida. Kui võimuesindajad sündmuspaigale jõudsid, leidsid nad eest Valerie noahaavadega surnukeha. Kõnehäire all kannataval ja rabatud Ron Elyl õnnestus neile siiski selgeks teha, et mõrtsukaks oli tema enese poeg. Cameron leiti aias redutamast. 

Mõrva motiiv pole esialgu teada nagu ka see, kas noormees elas ema-isaga ühe katuse all.

„Tarzani“ täht ja omaaegne Miss Florida jõudsid koos olla 35 aastat. Neil on lisaks pojale kaks tütart: Kirsten ja Kaitland. Mõlemad on sotsiaalmeediainfluentserid ning kirjutanud korduvalt oma emast-isast ülivõrdes.