Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
17. oktoober 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 18. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Ehkki sul on palju kohustusi, ei tundu need raske koormana. Saad positiivset tagasisidet, tunned, et oled vajalik ja kasulik. Rahaasjus manitse end kokkuhoidlikkusele.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled märganud, et elus valitseb teatav tasakaal: kui tööasjad sujuvad, tekivad probleemid eraelus, kui aga suhted on õnnelikud, kisub tööl miskit nihu.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Su igapäevaste toimetustega kaasneb pidev meeldiv suhtlemine toredate inimestega. Lihtne on kõigiga hästi läbi saada. Küllap jõuab su kõrvu positiivseid uudiseid.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Pead tegelema millegi niisugusega, millega oled varem juba korduvalt kokku puutunud ja mis on alati probleeme kaasa toonud. Ole nüüd väga konkreetne ja kindel.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Keegi, kes sind ei toetanud, kui sa seda vajasid, kujutab nüüd endale ette, et sa peaksid ka tema töö ära tegema. Ära neela seda alla, näita välja, mida asjast arvad.

Neitsi
23. august – 22. september

Sulle üritatakse survet avaldada ja jätta mulje, et vastutad millegi eest, mis sinu pädevusse ei kuulu. Ainult ausast enesekaitsest ei aita, pead tegema vastast üllatava käigu.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Saad palju tähelepanu, paraku ei tähenda see aga seda, et sulle vaimustatult plaksutatakse. Tõde võib olla moonutatud. Võimalik, et teiste patte tahetakse sinu kaela ajada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kui oled kedagi aidanud, tunned millalgi, et ka sind toetatakse, kui seda vajad. Kui oled kellegi suhtes ebaõiglane olnud, toob see mingil hetkel kaasa tagasilöögi.

Ambur
22. november – 21. detsember

Isegi, kui sa kuidagi ei taha, oled ikka sunnitud tegutsema. Õnneks tundub kõik mõtetes keerulisem kui tegelikult on. Kui pihta hakkad, näed, et kõik laabub loogiliselt.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Saad infot, mis aitab sul sihte seada ja tulevikuplaani paika panna. Oma saladusi tuleb eriti hoolikalt hoida, valele inimesele suu paotamine võib su võimalusi vähendada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Nii armu- kui sõprussuhete arendamiseks on võimalusi küllaga. Ole ise avatud ning naeratav, õiged inimesed leiavad ise tee sinu juurde.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Ehkki võimalused on mitmekesised, on sul ka kõhklusi ja hirme. Keskendu iseenda kohustustele, ära vaeva pead muretsedes, mida teised inimesed teha kavatsevad.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Pane algaval eluaastal rohkem rõhku suhete hoidmisele. Vanemate või teiste lähisugulaste jaoks varu kannatust – nad ei mõista sind poolelt sõnalt, pead oma seisukohti selgitama. Hoidu tülitsemisest, isegi kui sind provotseeritakse. Igapäevased kohustused muutuvad. Oma teadmisi tuleb järjepidevalt täiendada.