Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
16. oktoober 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 17. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Keegi segab sind sinu tegevuses. Sa ei saagi aru, kas see on kiusu pärast, tahab ta sind kontrollida või vajab abi, igatahes ei lase ta sul sugugi süveneda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sul on raske oma tegevusi edasi viia, sest tunned, et kaaslased kiirustavad liialt ja lähenevad asjale pealiskaudselt. Püüad neid küll mõtlema ja süvenema panna, aga tulutult.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Keegi võib sind kuhugi kutsuda või muud moodi ahvatleda midagi põnevat tegema, aga paari tunni pärast ikkagi alt ära hüpata. Ära võta elu liiga tõsimeelselt.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oled mõtlik ja endassetõmbunud, lõbustused sind ei tõmba, lärmaka seltskonna suhtes võid lausa vastumeelsust tunda. Koosta oma päevaplaan eeskätt iseenda soovide alusel.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sulle tundub jälle, et maailm on sinu ees lahti ja võid teha seda, mida iganes tahad. Ka tööl tundub kõik kenasti sujuvat, sinu hea tuju nakatab kolleege.

Neitsi
23. august – 22. september

Inimesed paistavad kuidagi ranged ja asjalikud olevat, isegi kui sa üritad midagi tujutõstvat ette võtta, vaatavad nad sulle ikka kuidagi tuima näoga otsa.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Täna tasuks pilk tööalaselt tulevikku suunata ja rääkida oma ülemusega asjadest, mida muuta tahaksid. Kui oled taktitundeline, siis õnnestub sõlmida soodsaid kokkuleppeid.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Keskustelu, mis sind ees ootab, ei pruugi olla lihtne, mõne inimese jutt võib sind ärritada. Ära siiski asu kaitsva rünnaku positsioonile, vaid kuula ära, mis teistel öelda on.

Ambur
22. november – 21. detsember

Jäta pinged ja halvad mõtted eilsesse päeva ning tee täna seda, mida tegema pead. Püsivust nõudvad tööd ei taha õnnestuda, see-eest läheb organiseerimine ülihästi.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kui sind kuhugi kutsutakse, ära mõtlematult kohale torma – sind võib ees oodata hoopis midagi muud, kui sa lootnud oled. Enne tegutsemist tasub mõelda ja kaaluda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tööl on midagi muutunud ja sina oled sellega seotud. Parem oleks praegu mitte hakata rabelema või – veel hullem! – kedagi süüdistama, las olukord selgineb pisut.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tegele nende asjadega, mis kuuluvad täielikult sinu vastutusalasse. Ära pabista kohe üldse selle pärast, mis on hoopis kellegi teise probleem.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Algaval eluaastal oled üsnagi tundlik, suhetes kipud liiga palju partneri soovidest lähtuma. Võta aega, et emotsioone analüüsida ja endale selgeks teha, mis on su tegelikud vajadused. Sul on palju energiat ja tahtejõudu töö murdmiseks, suudad läbi viia edasiviivaid muudatusi töösfääris.