Arnold OksmaaFoto: Erki Parnaku
Inimesed
16. oktoober 2019, 16:15

Arnold Oksmaa sattus armukolmnurka! Abielus ja lastega naine armus temasse kõrvuni ära (85)

Populaarse meelelahutaja Arnold Oksmaa elu on täis draamat: ta läks tülli meelelahutustrioga ehk DJ Heiki Hainsalu, strippar Marco ning Hillar Kohviga, kuna nood süüdistavad Oksmaad selles, et nende Kanada esinemine lörri läks. Lisaks on Oksmaa tõmmatud armudraamasse.

“Mul on Moostes ilge armukolmnurk, kuhu olen kistud. Üks tüdruk armus minusse ja ei taha oma mehe ja lastega olla ja ikka väga hull draama. Tüdruk on endiselt minusse armunud ja kurvastab, et ei ole mind näinud,” kirjeldab Oksmaa Õhtulehele.

Kõnealune naine on Moostest pärit neiu, kes on tegelikult abielus ja kahe lapse ema. Naise sõnul on ta oma abikaasast lahus ning neil Arnoldiga suhe.

"Tookord kui ta Sodiaagis esines, saime Moostes kokku ja seal see kõik alguse ka sai. Jutt, et ma oma mehe ja lapsed maha jätsin, on küll täiesti vale. Mu mees, nüüdseks juba eksmees leidis endale uue naise ja andis Arnoldile vabad käed. Arnold oli sellest vaimustuses!" räägib ta Õhtulehele.

Naise sõnul ei ole Arnold teda aga vaatamas käinud. "Ta pidi tulema pühapäeva hommikul Haapsalust Moostesse kuid sinna ta ei jõudnud. Siis lubas, et tuleb esmaspäeval, siis ta samuti ei jõudnud. Ta väitis, et armastab mind ja tuleb tagasi. Kuid, et tema asja nii näeb, et mina teda taga ajan ja oma lapsed maha jätsin ei vasta tõele. Kui nüüd temalt küsin, et mis edasi saab, siis vastab vaid, et kõik on väga hästi ja tuleb varsti Eestisse tagasi," ütleb ta.

Naine on Arnoldi peale pahane, et too temaga koos ei ole. "Uskusin, et elu läheb paremaks, et mul on temaga armastust loota ja saan oma elu korda. Aga Arnoldil on nüüd kogu aeg esinemistega tegemist. Mina olen tahaplaanile jäänud. Hetkeseisuga ei tea ma enam, mida uskuda, või kuidas edasi liikuda, sest minu usaldust ja tundeid on kuritarvitatud!" sõnab ta.