Eleryn Tiit
Tele
3. november 2019, 22:20

ÕL VIDEO | Kolm näosaadet kinni pannud Eleryn ammutab tuge lähedastelt: mind ootas kodus plakat „Kas sa abiellud minuga?“ (10)

Neli saadet "Su nägu kõlab varsti tuttavalt" on nüüdseks selja taga – ja neist tervelt kolm on kinni pannud 23aastane lauljanna Eleryn Tiit. Neljandas saates rabas ta kohtunikke ja publikut Ameerika 70ndate rokkbändi Heart hittlooga "Alone".

Neljanda saate parimaks tulnud Eleryn Tiit rõõmustab järjekordse võidu üle: "Minu jaoks on see nii suur üllatus." Eleryni sõnutsi ei olnud see hittlugu sugugi temalik, aga tänu harjutamisele õnnestus tal tulemus kätte saada.

Seekordse etteaste kohta tunnistab Eleryn: "Väga kartsin. See oli minu jaoks hästi raske ülesanne, väga ületasin ennast. See istus üsna ebamugava koha peal."

Lauljanna ammutab palju tuge lähedastelt. "Nad on nii toetavad ja usuvad minusse kümme korda rohkem kui ma ise," lausub Eleryn. "Kui ma räägin, et mul ei tule välja, siis nemad annavad usku. Mul on maailma kõige lahedam ja parim sõbranna, kellega ma koos elan. Kui ma esimese saate võitsin ja öösel koju läksin, oli seina peale tehtud suur plakat sõnumiga "Will You marry me?" [Kas sa abiellud minuga? – ingl k]."

Vaata videost, mida Eleryn Õhtulehele veel rääkis.