Video: Tiina Kõrtsini
Tele
27. oktoober 2019, 23:43

ÕL VIDEO | Kolmanda näosaate võitja Eleryn maadles kiire vibraatoga: see on keeruline, pea tahab hakata kaasas käima (12)

"Tundub, et läks hästi. Aga alati jääb midagi kripeldama, sest enda suhtes olen ikka kriitilisem," arutleb lauljanna Eleryn Tiit, kes kuulutati kolmanda näosaate võitjaks. 

"Oleks saanud paremini, aga sellele ma hetkel ei mõtle. Täna ei ole kõige parem häälepäev. Sellel hetkel andsin muidugi oma parima – olen ikka rahul, muidugi," sõnas 23aastane lauljanna.

Eleryni sõnul oli tema jaoks paras väljakutse Airi Vipulkumar Kansari "kantrihääle" jäljendamine. "See häälekool on mulle võõras. Mul on ka heledam tämber. Tal on ka kiire vibraato, mida on keeruline teha. Pea tahab hakata kaasas käima," naerab Eleryn, kes nägi selle numbriga korralikult vaeva. 

Airit mäletas Eleryn tema esinemise järgi "Eesti laulul". "See etteaste oli üsna huvitav ja värvikas, isegi natuke naljakas minu jaoks. Võibolla sellepärast, et ma ise ei ole selle muusika austaja. Kantri on minu jaoks veidi kaugemal, kui ma ise teen," sõnas ta.

Kohtunike arvamusi võtab Eleryn väga tõsiselt: "Nad on ju oma ala professionaalid. On need kommentaarid siis positiivsed või negatiivsed – ikka võtan arvesse. Kui ongi midagi negatiivset, siis ikka jääb kripeldama, aga arvan, et see viib ka edasi."

Esimeses saates pidi Eleryn astuma laulja Brenda Lee kingadesse. Ta loodab, et edaspidi tuleb tal esitada jõukohaseid, aga samas väljakutsuvaid numbreid. "Mingis mõttes paneb pinge peale, kui keegi ütleb, et mis sind üldse murraks," räägib Eleryn. "Üritan lihtsalt teha hästi – ükskõik, mis artist see ka ei oleks."