MÖÖDANIK: Mai ja Kalle Palling kõndimas käsikäes ajal, kui nad olid veel paar.Foto: Teet Malsroos
Inimesed
16. oktoober 2019, 11:33

Mai ja Kalle Pallingu draamat täis suvi sai armuküllase lõpu (10)

Suvel lahku läinud Mai ja Kalle Palling on mõlemad leidnud endile uued väljavalitud. Kuidas neil armastusemaailmas suhted arenevad?

"Me oleme otsustanud Maiga lahku minna. Kõlab kindlasti nagu midagi väga resoluutset ja kurba, aga meie jaoks ei ole see üldse nii," kirjutas idufirma Cachet eestvedaja Kalle Palling 31. juulil Facebooki avaliku postituses, teatades 11 aastat kestnud suhte lõppemisest.

"Kirglik suvi täis draamat, pöördeid, tõuse ja mõõnasid on läbi. Mail on uus elu ja uus kaaslane ja kõik paistab hästi. Kallel on uus töö ja uus kaaslane ja kõik paistab hästi," kirjutab Eesti Ekspress. 

"Kui lahutada, siis ajal, mil väljas valge ja päike paistab. Oleks see praegu juhtunud – akna taga pime ja sajab vihma – palju hullem," õpetab Kalle Palling muigamisi ja lisab: "Hea on olla jälle armunud." Armastus on vabaks lastud, nagu Mai ja Kalle Facebookis tehtud ühises avalduses lubasid.

Nädal pärast laulja ja teleajakirjaniku Mai Pallingu ning tollal veel riigikogusse kuulunud Kalle Pallingu abielulahutuse ühisavaldust saabus naine Estonia restorani hooaja avaüritusele juba uue kaaslasega. Mai väljavalituks on Viru Keemia Grupi üks omanikest Margus Kangro.

Kalle Pallingu uueks väljavalituks on aga ehtekunstnik Birgit Skolimowski, kellega teda esmakordselt nähti käsikäes 12. septembril "Ükssarviku" etendusel.

Refereeritud artikli täistekst Eesti Ekspressis.