Mia Farrow ja Ronan FarrowFoto: AP/Scanpix
Inimesed
16. oktoober 2019, 10:06

Mia Farrow' poeg tegi oma meeskallimale leidliku abieluettepaneku (2)

Hollywoodi legendi Mia Farrow' poeg, nimekas ajakirjanik Ronan Farrow kihlus podcast'ijuhi Jon Lovettiga. Abieluettepanek oli leidlik!

31aastane Pulitzeri preemia laureaat otsustas abieluettepaneku vargsi oma uue raamatu "Catch and Kill" ("Tabada ja tappa") käsikirja sisse põimida. "Saatsin Jonile visandi ja panin keset lehekülge küsimuse: "Abielu?"" vahendab ajakiri People Farrow' meenutust. "Jon luges visandit, leidis abieluettepaneku ja ütles: "Muidugi.""

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ronan Farrow (@ronanfarrow) on

Farrow' sõnul tutvus ta Lovettiga 2011. aastal, kui too oli maha pannud president Obama kõnede kirjutaja ameti. Mõni aasta hiljem kirjutas Jon Valges Majas hargnevat komöödiasarja "1300 Penn", nüüd aga juhib podcast'i "Pod Save America". 

Ronan pälvis mullu kevadel prestiižse Pulitzeri auhinna filmiprodutsent Harvey Weinsteini seksuaalrünnakute paljastamisega. Tema uudisteos lubab paljastada uued skandaalsed lood samasugusest võimu kuritarvitamisest. "See on seni rääkimata lugu eksootilistest jälgimis- ja hirmutamistaktikatest, mida jõukad ja sidemetega mehed kasutavad ajakirjanike ähvardamiseks, õigusemõistmisest hoidumiseks ja vägivallaohvrite vaigistamiseks - ning lugu naistest, kes riskisid kõigega, et tõde paljastada ja ülemaailmset liikumist sütitada," seisab raamatu tutvustuses.