Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
15. oktoober 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 16. oktoober (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Ootad partnerilt mingit teatud käitumist, aga kui tema tegutseb hoopis kuidagi teisiti, oled koledasti pettunud ja võid kurjakski saada. Ära proovi teist piirata.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled olukorras, kus ei saa oma tegelikke tundeid välja näidata. Nende allasurumine aga tekitab tugevat stressi. Teed näo, nagu oleks kõik korras, sisemiselt aga oled pinges.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Pingeline päev, kusjuures need pinged võivad olla nii positiivset kui ka negatiivset laadi. Mingi probleem saab lahenduse, aga ei tea, kas see lahendus sulle meeltmööda on.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Targem on mitte puudutada mineviku tüliküsimusi, sest neid lahendada praegu nagunii ei õnnestu. Minevikust meenuta parem positiivseid asju.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ära loe lõppenuks tegevust, mis praegu alles pooleli on. Sina pole sellesse veel täit panust andnud. Ära jäta sinnapaika niisuguseid asju, millega vaeva oled näinud.

Neitsi
23. august – 22. september

Oled vägagi energiline, isegi tormakas. Ära liigse õhinaga endale vabatahtlikult mingeid töömahukaid ülesandeid õlule kuhja, hinda oma võimeid realistliku pilguga.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Energiat on tunduvalt rohkem kui nii mõnelgi kaaslasel, elu näib lihtne ja loomulik. Sa ei vaeva oma pead filosoofiliste küsimustega, tegutsed väga järjekindlalt.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Päev soosib teiste aitamist, enda soovid ja tahtmised jäägu sedapuhku tagaplaanile. Kellegi edusammud toovad sulle palju rõõmu ja heldimustki.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tahad, et su sõnadel oleks kaalu. Su ütlemised võivad ka väga emotsionaalsed olla, aga kui need on korralikult läbi mõeldud, muudavad need üksjagu maailma.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Täna tasub kohtuda ja maailma asju arutada vaid nende inimestega, kellega suhtlemine on sulle oluline ning kellest oled ka tulevikus huvitatud.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

See, mis on pinnal ja välja paistab, võib ju efektne olla, kuid siiski – see on vaid jäämäe tipp. Määrav on see, mida lõviosa inimestest isegi märgata ei oska.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kui sul on midagi olulist pooleli, siis võiksid selle täna lõpule viia, kui aga mitte, siis ära parem üldse rahmelda. Võta aega hinge tõmbamiseks ning oma plaanides korra loomiseks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Sel eluaastal on töö ja materiaalsed väärtused su tähelepanu keskmes. Täida hoolega ka keerukaid kohustusi, raske töö eest saad väärilise tasu. Hoia isiklikud suhted ja rahaasjad lahus. Sinu ellu tuleb huvitavaid inimesi, usaldusliku suhteni jõudmine võtab aga aega. Uued teadmised avardavad su vaatevälja.