James Hetfield 2019. aasta juulis. Foto: TASS/Scanpix
Inimesed
15. oktoober 2019, 10:00

Metallica trummar andis infot James Hetfieldi võõrutusravi kohta (2)

Metallica lükkas hiljuti edasi sügisese Austraalia ja Uus-Meremaa turnee, kuna ansambli solist James Hetfield oli sunnitud taas võõrutusravile minema. Bändi trummar Lars Ulrich kommenteerib nüüd aastaid meelemürkidega maadelnud Hetfieldi seisundit.

Metallica liikmed teatasid 28. septembril, et turnee lükkub edasi. "Nagu enamik teist arvatavasti teab, on meie vend James juba palju aastaid sõltuvusega võidelnud. Nüüd on ta paraku olnud sunnitud taas ravile minema, et sellest jälle vabaks saada."

Ulrich astus saates "USA Today" üles seoses Metallica uue kontsertfilmiga "S&M2". Mõistagi ei pääsenud ta küsimustest ansambli liidri kohta. "Kuidas Jamesil sinu teada läheb?" päris saatejuht. 

"James teeb seda, mida ta peab tegema: tal on käsil enese tervendamine," vastas Ulrich. "Mul on kõigi pärast Austraalias ja Uus-Meremaal paha tunne, aga me oleme elevil, et saame jõudu koguda ning naasta tugevamana ja tervemana kui eales. Eks tee peal tule ikka konarusi ette. Kuid see on olnud vinge teekond ja me ootame pikisilmi sinna tagasi pöördumist - loodetavasti järgmisel aastal."

Ulrichilt küsiti sedagi, kuidas ta reageeris Hetfieldi teatele võõrutusravile mineku kohta. Oli see trummari jaoks üllatus? Hetfield pole teinud saladust, et ta on aastaid sõltuvustega maadelnud. Kuid Lars jäi kidakeelseks. "Mul pole enam midagi lisada - tegime nädal tagasi [intervjuu oli antud oktoobri algul] avalduse. Ma usun, et suurim üllatus on olnud see, kuivõrd positiivne on olnud tagasiside nii meie fännidelt ja sõpradelt kui ka kolleegidelt. See on südantsoojendav ning oleme vapustatud, kui palju armastust ja tunnustust ja toetust me oleme viimase nädala jooksul saanud."